De BBQ was weer een enorm succes!! Nog nooit zo´n grote opkomst gehad met een BBQ van de NCT en wat hebben we weer een geluk gehad met het weer! Een heerlijk warme dag met alleen maar gezellige gezichten.

Johan was dit jaar erbij om de bbq te bedienen, dat was heel fijn! Maar ook alle aanwezige vrijwilligers hebben heel veel werk verricht en daar zijn wij heel dankbaar voor, evenals voor het feit dat we weer gebruik mochten maken van de gastvrijheid van Gea en Bouke.

Ondanks het gebrek van de gezellige muziek dat wel aanwezig was maar steeds uitgezet werd (99% van de aanwezigen vonden dit heel jammer!), was het weer een saamhorigheid en gezelligheid alom!

Ook de loterij was weer een succes! Bart had een goede hulp om de prijzen rond te brengen en de lotnummers om te roepen! Bedankt Ank voor je inzet en het organiseren van de loterij. Er was weer een mooi bedrag opgehaald dat uiteraard weer aan een goed doel wordt besteed.

Er zijn nog niet heel veel foto´s maar hopelijk krijgen we er binnenkort nog een paar bij. Houd de site daarom in de gaten.

Graag tot ziens bij de volgende activiteit!

BBQ 2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar