Is dat geen vrolijke foto, die eerste? Nou, zo was de hele dag!

Al een paar dagen eerder zei Bart: “ik heb er echt weer zin in!” en dat gevoel was bij de rest van het bestuur ook, we hadden er echt weer zin in!

Een nieuwe locatie, wat kleiner en knusser maar erg gezellig omdat je toch wat dichter bij elkaar zit. Alles was gezellig versierd met de nodige oranje vlaggetjes en ballonnen en overal waren kleine zitjes waar men gezellig kon zitten.

Zo rond 13.00 uur begonnen de mensen binnen te druppelen en al snel waren er al heel wat. Helaas hebben een aantal mensen wat moeite gehad met het vinden van de locatie maar uiteindelijk hebben ze het toch kunnen vinden.

José was er ook weer bij met haar stroopwafels, oooohhhh wat een heerlijke geur kwam daar van af!

Verder konden we weer genieten van de heerlijke poffertjes, broodjes haring, kroket en porties bitterballen. Dit jaar was er ook patat zoals we dat in Nederland zijn gewend, in een puntzak, met mayonaise. Ook was er super gezellige muziek dat weer verzorgd werd door Martin en last but not least, de loterij waar Ank weer heel wat leuke prijzen klaar had gezet.

En wat hadden we weer geluk met het weer! Ondanks dat er regen was voorspeld, hebben we weer mogen genieten van een heerlijk zonnetje, niet al te warm gelukkig.

Vrijwilligers waren er ook genoeg gelukkig want het opbouwen en afbreken en opruimen vergt toch heel wat werk. Namens het bestuur, enorm bedankt allemaal voor jullie inzet op deze dag!

Door de drukte van het frituren, vergaten wij helemaal dat onze voorzitter, die meestal een openingsspeech houdt, even de dag moest openen. Bijna aan het einde van de dag sprak Bart pas de aanwezigen eventjes toe want hij moest ook weer snel terug naar de frituur.

Nico, in zijn oranje Rojami´s huispak, bedankte namens iedereen ook nog even het bestuur en de vrijwilligers voor alle inzet, dat zeer gewaardeerd wordt. Wij doen het graag en vinden het heel leuk dat iedereen zo enthousiast reageert. Ook iedereen bedankt voor jullie positieve berichten!

Aan het einde en na het opruimen van alles, hebben wij nog een laatste drankje gedronken met de eigenaar van het pand, die zich ook de hele dag had ingezet met het serveren van de drankjes bij de bar. Ook hij was enthousiast en vond het een gezellige dag.

Op naar de boottocht!

Koningsdag NCT 2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar