Na een prima lunch in Vila-Seca bij het bij de NCT bekende restaurant Antigona, gingen wij met circa 15 personen per auto naar de bowlingbaan in een nabij gelegen Centro Comercial.

Aangezien de bowling pas om 17.00 uur open ging en wij daar een kwartier eerder arriveerden, werd door menigeen nog even een bezoekje afgelegd bij Decathlon en een grote Spaanse wijn- en likeurhandel, ondergetekende natuurlijk bij de laatste, waar ik vier uitstekende rode wijnen heb gekocht: Raimat Abadia, Perellada 5 fincas, Elena een biologische wijn plus een fles, die ik al op had thuis voordat ik de naam wist te herinneren.
De bowling was een groot succes! Ank en ik hadden te duchten van Sjaak en nog meer toen onze NCT president Bart zich in de strijd gooide. Man wat kan die een strikes achter elkaar gooien! Op de andere baan was het Johan die met vlag en wimpel de anderen achter zich liet. Toch waren de dames Frida en Margaret niet onverdienstelijk.

De Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen. Het enthousiasme was dusdanig groot dat men met de NCT wel twee keer per jaar op bowling wil gaan.

Groet Nico van Boxtel

Lunch & Bowlen 2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar