De Puzzelrit! Een lang verwachte dag waar velen met spanning naar uitkeken!!

10 auto´s en 23 deelnemers! Heel mooi! 

We zijn gestart vanaf een parkeerterrein aan de hoofdstraat in Falset maar eerst moesten we verzamelen in Cafetería Hollywood. De laatste deelnemers vertrokken rond 12.30 uur. Maar vóór ons vertrek moesten we het Wilhelmus zingen!

De uitgestippelde route was weer prachtig! We werden geleid door en over de bergen van het Priorat gebied, rondom Falset, langs kleine dorpjes maar vooral langs veel wijnvelden en terrassen met geweldige herfstkleurende bladeren! Ook de bomen kleurden prachtig geel, we hebben genoten van het uitzicht! 

In Gratallops moesten we stoppen en koffie gaan drinken in een piepklein winkeltje, die slechts een paar tafeltjes buiten had staan. Op een bord moesten we onze namen en de tijd erbij noteren met een krijtje dat we hadden mee gekregen van de organisatie. Daarna werden we gevraagd om in een bodega een flesje wijn te halen voor het goede doel.

Uiteindelijk moesten we eindigen en zijn we terecht gekomen in het Restaurant Les Agulles in het oude station Marça in Falset. Iedereen had het makkelijk gevonden gelukkig! De laatsten arriveerden rond 15.15 uur! Maar waarschijnlijk was dat omdat daar de fotograaf in reed en ons trakteert op deze prachtige foto´s! ☺ We hadden best wel trek gekregen!

Het restaurant staat bekend om de heerlijke gerechten! En het is inderdaad een aanrader! 

De vragen waren niet al te moeilijk maar toch had niet iedereen alles goed! 

De winnaars: Bart en Wouter! Gefeliciteerd heren!

We kijken uit naar een mooie rit volgend jaar! 

En de organisatoren van dit jaar: Bart, Trees en Margareth, chapeau! Bedankt voor de mooie rit en de heerlijke lunch!

Puzzelrit 2016

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar