Vandaag was weer een bijzondere dag voor de NCT. Slechts een 14 tal personen hadden zich aangemeld voor dit leuke uitje, een rondleiding in het Kasteel van Calafell en daarna lunch op de boulevard.

De rondleiding begon iets na 11.00 uur in het kantoortje waar je de entreekaartjes koopt. Via een trappetje en een achteruitgang, kwamen we bij de het straatje (meer een trap) dat ons naar boven leidde richting de poort van het kasteel. Onze gids, Engelstalig, nam ons mee naar het hoogste punt van het kasteel van waaruit het uitzicht adembenemend is! Heel jammer dat het niet zo helder weer was hoewel het zonnetje toch wel redelijk scheen. We zijn meegenomen in de geschiedenis van het kasteel, hoe Calafell is ontstaan, de gids vertelde het allemaal op een zeer duidelijke maar ook boeiende manier! Te veel om op te noemen maar wel heel interessant.

Na de rondleiding konden we nog even foto´s maken en zelf rondkijken. Na nog even afscheid genomen en bedankt te hebben voor de leuke rondleiding, zijn we met de auto´s richting boulevard gegaan waar in Restaurante Giuseppe al een tafel voor ons klaarstond.

Het was een gezellige lunch met veel vertier en gelach, iedereen heeft het wel naar zijn zin gehad en we hebben weer heerlijk gegeten! Daar doen we het voor! 😉

Er zijn aardig wat foto´s gemaakt, en er komen nog een paar bij.

Valentijnsuitje Calafell 2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar