Header

Nieuwsbrief Januari 2018

---

Beste leden en geïnteresseerden,

Ten eerste wens ik u, mede namens de andere leden van het bestuur, een heel mooi en goed, maar vooral gezond 2018 toe. We hebben het natuurlijk altijd wel over de gezondheid, maar ja, zonder gezondheid is het leven toch en stuk onaangenamer. Een ieder van ons zal wensen hebben, ik hoop voor u allen dat deze voor u voor een groot gedeelte uit mogen gaan komen. Privé heb ik natuurlijk ook wel wensen en hoop uiteraard dat deze wensen gerealiseerd kunnen gaan worden.

Afgelopen jaar hebben we namens de NCT weer een fijn en gezellig jaar gehad, hebben het veel mensen tijdens hun aanwezigheid naar de zin kunnen maken. Vele gezellige dagen, middagen en soms een avond gehad met veel onderlinge contacten zoals het ook behoort te zijn. Her en der geweldige lunches genoten, terwijl het ook wel eens tegenviel, ja echt dat weten wij van bestuur ook wel. Ja, je krijgt niet overal , ook in onze provincie niet, waar voor je geld.

We hebben ook wel puntjes van kritiek binnen gekregen, en daar wordt ook aandacht aan besteed door het bestuur. Wij, het bestuur, blijven ons voor de volle 100% voor u inzetten komend jaar om er weer, samen met jullie, een goed en gezellig jaar van te maken.

Afgelopen zaterdag 1 december waren er een man of 25 aanwezig om van de heerlijke speculaas en koeken, amandelstaaf  gevuld met echte amandelspijs, dit alles gebakken  door meesterbakker Sjaak van de Club te mogen happen, met een heerlijke kop koffie, dit vond allemaal plaats in de, inmiddels bij vele NCT-ers bekende, zaak Moramar aan het strand van La Mora. Nogmaals hartelijk bedankt Sjaak , dat je het nog maar jaren leuk mag vinden om regelmatig wat lekkers te maken voor je mede leden van de NCT. Na de koffie nodigde Ella nog uit voor een drankje, als een wat verlate verjaardagsviering.

Op vrijdag 15 december was de jaarlijkse kerstlunch, dit jaar niet in Torredembarra, omdat dat restaurant al was volgeboekt voor deze dag, maar nu naar het dorpje Perafort waar restaurant Ca Vidal ons met open armen ontving. Een grote groep van 38 leden was gezellig aanwezig en met de loterij van Ank voor het goede doel tussendoor was het goed toeven daar. Er zullen zeker nog wat leden daar een keer naar terug gaan om hun specialiteit, de Calçots te gaan nuttigen. Het is voor een grote groep geen probleem daar.

De uitgestalde boeken van de inmiddels alom bekende Ferdi en zijn lieftallige vrouw Marga worden langzaam aan ook een leuk onderdeel van de activiteiten van de club. Voor € 1,-, die ook naar het goede doel gaat, kunt u al een goed boek lezen, gewoon doen dus, de op 14 januari zijn ze er weer.

Op zondag 14 januari is de eerste activiteit van de NCT weer, de nieuwjaarsborrel. In  dezelfde locatie als vorig jaar. Men zal er op ons verzoek nu een paar losse kapstokken neerzetten. Was een goed gevuld zaaltje vorig jaar. En de eigenaars deden het ook geweldig. Een lekker cava´tje en verder hapjes pp voor maar € 6,- . na de cava graag zelf uw drankjes meteen afrekenen.

Begin februari gaan we weer een bowlingballetje gooien in Vila Seca en een excursie maken door de mooie stad Reus met ons professionele begeleiding door mevrouw Rietveld. Datum zal eind februari zijn.

Graag vast tot de zondag 14 januari te El Catllar.

Bart van Dijk

Voorzitter NCT

---

Vorige maand

December

Kerstlunch NCT 2017

Alweer een paar weekjes geleden dat wij genoten van de Kerstlunch …

Meer lezen.

---

Geplande activiteiten

Januari

Nieuwjaarsborrel NCT 2018

De Nieuwjaarsborrel is gepland en geregeld! We gaan naar  …

Meer lezen.

---

Februari

Bowling in Vila Seca 2018

We gaan weer een bowlingballetje gooien in Vila Seca, begin …

Meer lezen.

Bezoek aan Reus

Marieke Rietveld geeft ons een rondleiding in Reus ...

Meer lezen.

---

Maart

Traditionele Calçotada NCT - 2018

Inmiddels een traditie bij de NCT waar  …

Meer lezen.

---

Wist u dat ...

---

... wij een super klusser in onze ledenkring hebben?

Okke van t Wout - 633 592 009 Voor al uw service in en om uw huis!

---

....wij een Marktplaats hebben op de site? Hij staat groot en duidelijk op de eerste pagina, maar hierbij ook de http://marktplaats.nctarragona.com/

... ook al heeft u geen Facebook account, u wel de pagina van de NCT kunt bezoeken? Klik hier

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---