Header

Aanvulling op de

Nieuwsbrief Mei 2018

---

Beste leden en geïnteresseerden,

Naar aanleiding van de aankondiging van onze Voorzitter dat hij het stokje van zijn voorzitterschap graag vanaf September overdraagt, ontvangt u aanvullend deze brief.

Er is reeds een kandidaat bereid gevonden om zich verkiesbaar te stellen als voorzitter, zoals Bart aankondigde in de Nieuwsbrief van een paar dagen terug. Dit is overigens geen lid van het huidige bestuur. 

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat andere kandidaten zich verkiesbaar stellen voor de voorzitterschap. Men kan zich uiterlijk vóór 15 augustus 2018 aanmelden bij Leny. (info@nederlandseclubtarragona.com) 

Alle kandidaten die zich verkiesbaar stellen, dienen zich schriftelijk te presenteren. 

Er zal in de Nieuwsbrief, voorafgaand aan de jaarlijkse Ledenvergadering, bekend worden gemaakt wie de kandidaten zijn voor het nieuwe voorzitterschap.

Tijdens de Ledenvergadering worden tevens de kandidaten in levende lijve voorgesteld en kan er gestemd worden.

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met één van de Bestuursleden, wij staan u graag te woord.

Dan nog graag even uw aandacht voor onderstaande rubriek

Het Bestuur van de NCT

---

Boeken

Geleende boeken mogen ook retour

Zoals iedereen inmiddels al weet, hebben wij twee hele lieve vrijwilligers in de club die zich ontfermen over de boeken binnen de club, Ferdi en Marga! De boeken worden uitgeleend aan de leden tegen betaling van €1,- ter ondersteuning van goede doelen. Sinds zij dit opgepakt hebben, zijn er iets meer dan 50 boeken geleend. Deze boeken kunnen ook weer geretourneerd worden! En als u thuis nog boeken heeft die u zou willen doneren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 

Overigens, het ontvangen geld komt ten goede aan goede doelen als bijvoorbeeld Caritas of de hondenopvang.

---