Header

Algemene Ledenvergadering 2018

---

Beste leden,

Een beetje vroeg dit jaar maar dat heeft een reden.

Zoals jullie reeds weten zal onze Algemene Ledenvergadering plaatsvinden op 9 September aanstaande en dat is altijd wel een happening bij de NCT! Dit seizoen 2018/2019 heeft een bijzonder tintje: onze voorzitter neemt, na acht jaar, afscheid van zijn functie! Ondanks het feit dat iedereen hem (en natuurlijk ook Willemien en Flup, de trouwe clubhond) enorm zal missen, heeft dit natuurlijk ook een feestelijk tintje! Want ja!, er wordt ook een nieuwe voorzitter benoemd! Dat allemaal gaan we, onder andere, beleven op die dag! 

Uiterlijk een week vóór de vergadering zullen wij zorgen dat de agenda verstuurd wordt. Wanneer je een onderwerp op de agenda vermeld wilt hebben, stuur deze dan zo snel mogelijk in naar onderstaand e-mailadres! Zo kunnen die punten direct besproken worden en wordt de rondvraag korter.
Agendapunten voordragen op de dag zelf is niet mogelijk!

Aangezien de locatie geschikt is voor niet meer dan 50 personen, is z.s.m. aanmelden zeer gewenst! Ook omdat we max een week van tevoren moeten aangeven bij het restaurant met hoeveel mensen we komen en uiteraard ook onze menukeuze!

Geef je daarom zsm op! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

In de geplande activiteit (als je daar op klikt) tref je ook het menu. Vanzelfsprekend zijn de sangría en de pica pica voor iedereen hetzelfde. Wij willen graag de keuze van het hoofdgerecht weten, dat je kunt opgeven bij je aanmelding. 

Aanmelden kan zoals gebruikelijk bij Leny: 680629268 (whatsapp) / info@www.nederlandseclubtarragona.com

Het Bestuur van de NCT

---

Geplande activiteiten

Jaarvergadering NCT 2018/2019

Wij heten je van harte welkom! Waar? …

Meer lezen.

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---