Header

Nieuwsbrief September 2018

---

Beste leden,

Wij als bestuur van de NCT zijn net zoals vele politici weer begonnen aan de werkzaamheden voor komend seizoen. Maar het verschil met de politici is wel dat zij met vakantie zijn geweest en wij niet. Volgens vele mensen in Nederland, als je in Spanje woont, denken zij, dan heb je altijd vakantie. Voor velen van de leden klopt dit, maar voor een 3 tal leden van het bestuur toch niet. Die hebben nog een volledige dagtaak aan hun werk. Ook de horecamensen onder de leden, ja voor hun nog een goeie 2 maanden de vriendelijkste uithangen om het voor hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. De NL horeca eigenaren die ik ken, hebben het toch over het algemeen tot op heden dit jaar redelijk goed gedaan gelukkig. Op een enkele uitzondering na dan.

September ook de maand dat vele leden weer naar hun stekkie in de provincie komen, ja september en oktober zijn nog topmaanden voor de wat oudere vakantie toerist. Kleinkinderen naar school en opa en oma richting het normaal gesproken betere weer. Wij van het bestuur rekenen dit jaar dan ook weer op jullie aanwezigheid bij ten 1e de jaarvergadering de 9e september. Graag ook even uw contributie bijdrage betalen dan aub. Het blijft zoals eigenlijk al jaren gewoon op € 15,- pp staan.

Te hopen op een zoals gewoonlijk weer goede opkomst, men wil elkaar na de zomermaanden wel weer eens ontmoeten nietwaar? Door de NCT hebben vele leden buiten de clubactiviteiten ook goed contact. Van een NCT bruiloft is het nog niet gekomen, misschien in de toekomst. We sluiten niets uit.

Verder verwijs ik u naar de site van de NCT met daarin alle activiteiten die al vast staan voor komend jaar.

Dit is voor mij na jaren  voorzitter geweest te zijn mijn laatste nieuwsbrief voor de NCT. 

Bart van Dijk

Voorzitter NCT

Bijlagen

In onderstaande links zijn zowel de agenda van de Jaarvergadering als het Model Huishoudelijk Reglement te vinden. Het is aan te raden deze uit te draaien en mee te nemen naar de vergadering. Er zullen geen exemplaren op papier uitgedeeld worden. 

Klik hier voor de agenda van de Jaarvergadering 

Klik hier voor het Model Huishoudelijk Reglement 

---

Vorige maand

Afsluitingsborrel Seizoen 2017/2018

Hier zijn slechts foto´s te zien, die spreken voor zich! Sinds de publicatie zijn er nog een paar foto´s toegevoegd aan het mapje.

Meer lezen.

---

Geplande activiteiten

---

Jaarvergadering NCT 2018/2019

Wij heten je van harte welkom! Waar? bij Hotel La Masieta …

Meer lezen.

---

Koffieochtend in La Mora

De eerste koffieochtend van dit seizoen 2018/2019 ...

Meer lezen.

---

BBQ NCT 2018

BBQ bij Gea en Bouke in Falset Je kunt je alvast aanmelden bij Leny, zie onderaan de pagina de contactgegevens.  

Meer lezen.

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---