Header

Nieuwsbrief Oktober 2018

---

Beste leden en geïnteresseerden,

De maand oktober betekent voor de meesten die werken in de toeristische sector,  einde seizoen en dus einde werkzaamheden. Die mensen kunnen zich dus mengen onder het grootste gedeelte van de leden van onze club, die al het hele jaar genieten van de aangename mogelijkheden die Spanje  biedt. Degenen die hun vrije tijd gaan doorbrengen in Nederland, bij familie en vrienden, wens ik een goede reis en een prettig verblijf.

Één van de grote jaarlijkse evenementen ligt alweer achter ons; de barbecue  in Falset. Helaas waren mijn echtgenote en ik wegens prettige familieverplichtingen in Nederland daarbij niet aanwezig. Maar naar horen zeggen is alles goed verlopen en was hetgeen op tafel kwam van prima kwaliteit en was de stemming opperbest. Super ook het feit dat wij als club weer gebruik mochten maken van de faciliteiten van Gea en Bouke. Heel hartelijk dank daarvoor.

En dan ligt het volgende evenement er alweer aan te komen. Ank en Leny hebben hun uiterste best gedaan om iets leuk te vinden waarvan de meeste van onze leden plezier kunnen hebben. Ze vonden dit in El Catllar in combinatie met een lunch in Torredembarra. Dames alvast bedankt voor de genomen moeite. Voor bijzonderheden verwijs ik graag naar het bijgevoegde inschrijvingsformulier. Als datum staat gepland 11 oktober, daarom wordt de koffieochtend in La Mora verplaatst naar 18 oktober.

Als laatste wil ik nog een oproep doen. Bij evenementen wordt door het bestuur veel tijd gestoken in de voorbereiding ervan. Als dan ook nog eens de uitvoering door deze mensen gedaan moet worden, dan komt er wel erg veel op hun schouders terecht. Inhuren van betaalde krachten kan echt alleen maar voorkomen worden als het bestuur hulp krijgt van vrijwilligers. Daarom deze oproep. Als u bereid bent om een paar uurtjes van uw tijd mee te helpen, meld u dan aan bij één van de bestuursleden. Bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Ferdi Michels

Voorzitter NCT

---

Vernieuwde Website!

Zoals reeds bij iedereen bekend, is de website vernieuwd! 

Neem er eens een kijkje en laat weten wat je ervan vindt.

Het kan zijn dat er nog links in staan die (nog) niet werken. Geef dit svp aan ons door als je ze tegenkomt!

www.nctarragona.com

---

Oktober

Bezoek Kasteel van El Catllar

Wij nemen jullie deze maand mee naar het Kasteel van El Catllar…

Meer lezen.

---

Koffieochtend in La Mora

De koffieochtend in oktober is verplaatst...

Meer lezen.

---

Vorige maand

---
---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---