Header

Algemene Ledenvergadering II

---

Beste leden van NCT,

Zoals in de Nieuwsbrief Oktober 2018 II van 13 oktober 2018 aangekondigd, heeft het bestuur van NCT een tussentijdse Algemene Ledenvergadering gepland. Deze wordt gehouden op vrijdag 2 november 2018.

Het belangrijkste agendapunt zal zijn, de verkiezing van een nieuw bestuurslid. In eerder genoemde Nieuwsbrief zijn de leden van onze club opgeroepen om zich binnen twee weken kandidaat te stellen voor deze functie. Deze periode is nu afgelopen en er heeft zich één kandidaat beschikbaar gesteld.

Tijdens de vergadering zal er dus niet gekozen kunnen worden uit meerdere kandidaten, maar wordt er gestemd of de aangemelde kandidaat het nieuwe bestuurslid wordt.

Naast dit agendapunt hopen wij de vertaalde versie van de statuten van onze club te kunnen presenteren. Aan het Huishoudelijk Reglement wordt nog volop gewerkt. Deze wordt in een volgende Algemene Ledenvergadering in stemming ter goedkeuring gebracht.

Indien u punten op de agenda wilt plaatsen, dan verzoeken wij u om deze vóór 2 november door te geven aan onze secretaris, bij voorkeur per mail naar leny@nctarragona.com. 

Voor meer informatie omtrent de locatie, datum en tijd verwijs ik u graag naar onderstaande evenement. 

Met vriendelijke groet en graag tot vrijdag.

Namens het bestuur van NCT                                                                                                                                              

Ferdi Michels

Voorzitter NCT

E-mail: ferdi@nctarragona.com

Mb: 679301951       

---

Algemene Ledenvergadering + Borrel

Onder het genot van een borrel vindt een Algemene Ledenvergadering plaats. De reden  …

Meer lezen.

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---