Header

Nieuwsbrief November 2018

---

Beste leden en geïnteresseerden,

We zijn nog niet halverwege november of we hebben al twee belangrijke clubactiviteiten achter de rug. De tussentijdse algemene ledenvergadering en de puzzelrit.

Op 2 november werd in Torredembarra een bijeenkomst en borrel gehouden. De bijeenkomst omdat er een nieuw bestuurslid gekozen moest worden, voor een borrel hoeven we natuurlijk nooit een duidelijke reden te hebben.

In restaurant El Maritim konden we op het terras aan het strand nog genieten van de laatste stralen van de ondergaande zon. Daarna werd in een zaaltje, dat gemaakt leek te zijn voor onze groep van leden, Robert Faber gekozen als nieuw lid van het bestuur van NCT.

Ik weet dat ik spreek namens het hele bestuur als ik zeg dat wij erg blij zijn dat Robbert werd gekozen. Met zijn kennis en ervaring is hij ongetwijfeld een prima aanwinst van het bestuur en daarmee ook voor onze club.

De vergadering duurde verder opvallend kort. Dorst misschien? Een verslag vindt u in de bijgevoegde notulen die zoals gewoonlijk weer uitstekend zijn samengesteld door onze secretaris Leny.

Op dun èlfde daag van dun èlfde maond (11 november) niet alleen de start van het carnavals-seizoen, maar ook de start van de NCT-puzzelrit. Voor een uitgebreid verslag verwijs ik u naar de NCT-site. Hier wil ik echter nog wel even kwijt dat Spanje toch een supermooi binnenland heeft. De puzzelrit deelnemers hebben van het doorkruiste gebied genoten. Wat hebben toch die camping-gasten die alleen maar aan het strand blijven liggen een ongelijk. Maar ja, ieder zijn meug.

Als bibliothecaris van de club heb ik zo’n vierhonderdvijftig boeken onder mijn beheer. Het tot nu toe gebruikte uitleensysteem is zeer arbeidsintensief en het aantal uitgeleende boeken laag gebleken. Ik heb nu van alle boeken een lijst gemaakt met naam van de auteur en de titel van het boek. Deze lijst komt binnenkort op de NCT-site te staan met een gebruiksaanwijzing.

Vooruitkijkend staat in december een belangrijk evenement op het programma, namelijk de Kerstlunch op 14 december. Bijzonderheden vindt u in de evenementenagenda op de site. De tweede donderdag in deze maand valt op 13 december, dus kort op de Kerstlunch. In verband daarmee hebben we besloten om de koffieochtend in La Mora te verplaatsen naar donderdag 6 December.

Graag tot dan,

Ferdi Michels

Voorzitter NCT

---

NOTULEN Algemene Ledenvergadering

Klik op deze link voor de Notulen van de Bijzondere Ledenvergadering die afgelopen 02 november is gehouden. 

---

Activiteiten December

---

Koffieochtend in La Mora

De koffieochtend in december is verzet  …

Meer lezen.

Kerstlunch 2018

Een van onze vaste evenementen! Een zeer gezellige Kerstlunch om alvast te vieren ...

Meer lezen.

---

Vorige activiteiten

Bezoek Kasteel El Catllar

Excursie naar het kasteel van El Catllar …

Meer lezen.

---

Puzzelrit NCT 2018

Puzzeltocht, geen puzzelrit dit jaar? Nou …

Meer lezen.

---

Vernieuwde Website!

Zoals reeds bij iedereen bekend, is de website vernieuwd! 

Neem er eens een kijkje en laat weten wat je ervan vindt.

Het kan zijn dat er nog links in staan die (nog) niet werken. Geef dit svp aan ons door als je ze tegenkomt!

www.nctarragona.com

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---