Header

Nieuwsbrief December 2018

---

Beste clubleden en geïnteresseerden,

December, de maand dat we elkaar weer al het goede wensen. Of we dat nu doen met zalige, gelukkige of gewoon fijne, maakt niet uit, het gaat om de goede bedoeling. Ook ik, als voorzitter van onze club, wens hierbij iedereen hele prettige dagen toe.

Het is ook de maand dat enkelen van ons, om de feestdagen met familie en vrienden te vieren, voor korte of langere tijd terugkeren naar Nederland. Die mensen wens ik een voorspoedige reis en een aangenaam verblijf.

Dan enkele zaken van belang voor zowel hier blijvers en tijdelijke daar blijvers:

Van onze bibliothecaris kreeg ik bericht (ik spreek regelmatig met mijzelf) dat er wijzigingen zijn doorgevoerd met betrekking tot het uitlenen van boeken uit onze bibliotheek. Op onze site vindt u in het hoofdmenu een knop “boeken uitleen”. Als u hierop klikt vindt u een complete boekenlijst en de regels om boeken te bestellen.

Inmiddels heb ik ruim vierhonderdvijftig boeken onder mijn beheer. Binnenkort verwacht ik hier nog een flinke aanvulling op. Ruimte om al deze boeken op te slaan heb ik genoeg. Het ontbreekt mij alleen aan middelen om de boeken netjes op te bergen. Daarom, heeft u misschien stellingkasten van metaal of hout over en bent u bereid deze aan onze club te schenken, dan ben ik gaarne bereid om deze kasten bij u te komen ophalen. Bezorgen in Creixell mag natuurlijk ook.

In de maand november hebben zich twee nieuwe leden ingeschreven. Ellie en Yvonne, ik wens jullie heel veel plezier bij onze club. Hopelijk kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten tijdens de koffieochtend of de Kerstlunch.

Over de Kerstlunch gesproken; u houdt toch 14 december wel open in uw agenda? Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom bij Restaurante Club Nautico in Salou. Het menu vindt in de evenementenagenda. U kunt zich inschrijven en uw menukeuze doorgeven zoals vermeld op de pagina.

Een evenementje waarvoor u zich niet hoeft in te schrijven is de koffieochtend in La Mora. Let op! Normaal op de tweede donderdag in de maand, maar deze keer verplaatst naar de eerste donderdag, dus op 6 december vanaf 10.30  uur. Misschien heeft Sinterklaas nog een verrassing voor ons in petto. De kans is groot dat er bij de koffie typisch Nederlandse lekkernijen geserveerd worden.

Ik hoop u te ontmoeten op één van bovengenoemde evenementen.

Graag tot dan,

Ferdi Michels

Voorzitter NCT

---

Activiteiten December

---

Koffieochtend in La Mora

De koffieochtend in december is verzet  …

Meer lezen.

Kerstlunch 2018

Een van onze vaste evenementen! Een zeer gezellige Kerstlunch om alvast te vieren ...

Meer lezen.

---

Vorige activiteiten

NOTULEN Algemene Ledenvergadering

Hoewel we een Algemene Ledenvergadering hebben gehad en daarna een gezellige borrel, zijn hier helaas geen foto´s van! De notulen van deze vergadering treft u nogmaals hier aan. 

Klik op deze link voor de Notulen van de Bijzondere Ledenvergadering die afgelopen 02 november is gehouden. 

---

Vernieuwde Website!

Zoals reeds bij iedereen bekend, is de website vernieuwd! 

Neem er eens een kijkje en laat weten wat je ervan vindt.

Het kan zijn dat er nog links in staan die (nog) niet werken. Geef dit svp aan ons door als je ze tegenkomt!

www.nctarragona.com

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---