Header

Nieuwsbrief Januari 2019

---

Beste clubleden en geïnteresseerden,

De feestdagen zijn achter de rug, maar wij hebben nog iets in het vooruitzicht. In de eerste plaats het feest van de drie koningen. Wordt in Nederland niet uitbundig gevierd, maar hier in Spanje wel. Hoofzakelijk voor de kinderen, maar wij ouderen kunnen toch een graantje meepikken. Een Spaans graantje als dat tenminste de orkaan heeft doorstaan. (My fair Lady, weet u nog?) Dat is ons voordeel. Je kan kiezen welke feestdagen je kiest; de Nederlandse of de Spaanse. Ikzelf kies er voor om alles te vieren wat er maar te vieren valt.

Maar we hebben nog een feestje tegoed in deze maand. Op 13 januari de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Leny en Ank hebben hun uiterste best gedaan om een leuke locatie voor dit evenement te vinden. Valt niet mee hoor! Op één dag zo’n vier gelegenheden inspecteren. Daarbij houd je het denk ik ook niet op een droogje. Maar de ervaring leert dat we eigenlijk blind kunnen varen op de wijsheid en kunde van deze dames om altijd maar weer iets leuks voor ons te vinden. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de bijlage en de evenementenagenda op onze site.

Natuurlijk hoort er in de eerste nieuwsbrief van het jaar een wens voor het net begonnen jaar 2019. Ik hoop dat eenieder goed bekomen is van de lekkernijen met Kerstmis en de oliebollen, de twaalf druiven en de Cava met de jaarwisseling. Ik wens dat al uw wensen in het nieuwe jaar uit zullen komen.

Graag hoop ik u weer te ontmoeten op de oudejaars borrel. Als u nog boeken wilt lenen, bestel die dan via onze NCT Site, dan breng ik ze op 13 januari voor u mee.

Met hartelijke groet,

Ferdi Michels

Voorzitter NCT

---

Activiteiten Januari

Nieuwjaarsborrel 2019

Ook bij de NCT verwelkomen wij ...

Meer lezen.

Koffieochtend in La Mora

De koffieochtend in januari gaat natuurlijk ook weer plaatsvinden …

Meer lezen.

---

Vorige activiteiten

Kerstlunch 2018

Weer een gezellige kerstlunch in de Beachclub van Salou! Helaas maar weinig foto´s beschikbaar. Indien iemand nog foto´s beschikbaar heeft, kunnen deze naar info@nctarragona.com gemaild worden. 

Meer lezen.

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---