Header

Nieuwsbrief II Januari 2019

---

Beste leden en belangstelling hebbende,

Graag wil ik u nogmaals het bestaan van onze bibliotheek onder de aandacht brengen. Deze bibliotheek bestaat momenteel uit een kleine 600 boeken die bij mij thuis staan opgeslagen. Deze boeken kunnen de leden van NCT lenen voor een bedrag van € 1,00 per exemplaar. De opbrengst van het uitlenen gaat niet naar onze club, maar naar goede doelen zoals bijvoorbeeld Caritas.

In het verleden bracht ik een aantal dozen met boeken mee naar onze evenementen, maar het gesjouw met dozen van zo’n dertig kilo is me een beetje te veel geworden. Daarvoor in de plaats is er een systeem gekomen waarbij u op de site www.nctarragona.com uit de volledige boekenlijst een keuze kunt maken.

Als u de site opent dient u in de keuzebalk die bovenaan de eerste pagina verschijnt op “Boeken uitleen” te klikken. Daarna ziet u hoe u boeken kunt bestellen en waar u de boeken afgeleverd wilt hebben. Onder de locaties valt bijvoorbeeld ook de maandelijkse koffieochtend in La Mora.

Dankzij een belangrijke bijdrage van Wouter kunnen pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s nu ook beschikken over een flink aantal kinder(voor)leesboeken. In de boekenlijst staan deze gemerkt met (K) achter de titel. Het leuke van de inventarisatie van deze boeken was dat ik boeken herkende die ik zelf als kind gelezen heb. Die moeten dus wel heeeel oud zijn.

Heeft u thuis nog boeken van de club, dan zie ik die graag weer terug. Er moeten er nog zo’n vijftig onder de mensen zijn. Sommige daarvan zijn in december 2017 uitgegeven. Mocht u verder nog boeken hebben die u graag kwijt wilt, dan kunt u die altijd bij mij kwijt.

Ik wens u veel leesplezier

Ferdi Michels

Bibliothecaris

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---