Header

Nieuwsbrief Februari 2019

---

Beste leden, aspirant leden en belangstellenden,

Allereerst willen wij graag even stilstaan bij het verdrietige nieuws dat Ella van Rijckevorsel te verwerken heeft sinds een paar weken. Haar dochter in Nederland is helaas ernstig en ongeneeslijk ziek. Zij heeft mij gevraagd jullie hiervan op de hoogte te stellen omdat het haar veel moeite kost om steeds het verhaal opnieuw te doen. Namens ons allen wensen wij haar heel veel kracht toe voor de komende tijd!

Februari, de kortste maand van het jaar, maar toch heeft het bestuur met hulp van vrijwilligers ervoor gezorgd dat er in deze maand een tweetal evenementen plaats gaan vinden.

Om te beginnen 14 februari, de tweede donderdag van de maand en traditiegetrouw koffie drinken in La Mora. Nu is het op die dag ook nog eens Valentijnsdag, de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten.

Laat ik nu altijd gedacht hebben dat deze uit Amerika overgewaaide traditie alleen maar in het leven is geroepen om de middenstand aan meer omzet te helpen, maar de geschiedenis leert dat paus Gelasius I, 14 februari in 496 uitriep tot de dag van de heilige Valentijn. Het is maar dat u het weet.

Trouwens als u de koffieochtend bezoekt, heeft u mooi de gelegenheid om boeken uit onze bibliotheek te bestellen. Die breng ik dan op 14 februari voor u mee.

Dan volgt een week later voor de sportievelingen onder ons, dus op 21 februari, bowling in combinatie met een daaraan voorafgaande lunch in Vila-Seca. Voor bijzonderheden gelieve de evenementenagenda te raadplegen.

Verder is het bestuur al volop bezig met de voorbereidingen van de drie grote jaarlijkse evenementen. De Calçotada op 24 maart, Koningsdag op 27 april en de Barbecue op 15 september. Houd hiervoor ook de evenementenagenda in de gaten. Vrijwilligers die een handje willen meehelpen zijn zeer welkom en kunnen zich opgeven bij ondergetekende.

Graag tot ziens!

Ferdi Michels

Voorzitter NCT

---

Activiteiten Februari

Valentijns Koffieochtend in La Mora

Valentijns Koffieochtend in La Mora

De volgende koffieochtend dient zich al snel aan! 

Meer lezen.

---
Bowling in Vila Seca 2018

Bowling in Vila Seca 2018

Ook deze activiteit wordt al bijna …

Meer lezen.

---
Bieb NCT

Hier kun je de lijst van Boeken bekijken

Klik op de titel of op de boeken om naar de pagina te gaan. 

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---