Header

Nieuwsbrief Maart 2019

---

Beste leden, aspirant leden en belangstellenden,

Kort geleden liep ik in Cap Llevant Tarragona het oudste lid van onze vereniging, Constance, tegen het lijf. Gelukkig niet letterlijk, wat ze bleek een gebroken rib te hebben. Ongelukje bij haar thuis. Namens het bestuur wens ik haar spoedige beterschap.

In februari was er voor sportievelingen onder ons een gezellige bowlingmiddag voorafgegaan door een smakelijke lunch. Verdeeld over twee banen lieten een tiental enthousiaste spelers hun kunnen zien. Martin won op de ene baan, Ted op de andere. Bart speelde zich in de kijker door een val op de baan. Daar had hij de volgende dag nog last van. Alleen niet duidelijk of dat fysiek of mentaal was. Al met al een geslaagd evenement dat een vast plaatsje verdient op onze jaarlijkse evenementenkalender.

Ook de koffieochtend in La Mora was weer erg gezellig. Ter ere van Valentijnsdag had Jaques heerlijke koeken in hartvorm gebakken. Mede door de warmte van het vroege zonnetje was het voor zo’n 25 deelnemers aangenaam verpozen op het buitenterras. Als de populariteit van deze ochtenden zo blijft toenemen moeten we binnenkort het hele terras voor ons afhuren. Wat mij betreft prima. Volgende op 14 maart as.

Verder staat er in de maand Maart weer een belangrijk evenement op de agenda. Op 24 maart de Calçotada, dit jaar in Cunit. Voor verdere bijzonderheden, zie de agenda op onze site. Helaas heb ik op mijn oproep om vrijwilligers voor onze grote evenementen nog geen reactie gehad. U kunt zich nog steeds bij mij aanmelden. Niet meer over nadenken, maar gewoon doen.

Graag tot ziens,

Ferdi Michels

Voorzitter NCT

---

Activiteiten Februari

---
Bowling in Vila Seca 2018
---
Koffieochtend in maart
---
Calçotada NCT 2019
---
Bieb NCT

Hier kun je de lijst van Boeken bekijken

Klik op de titel of op de boeken om naar de pagina te gaan. 

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---