Header

Nieuwsbrief Augustus 2019

---

Beste leden,

Ik richt mij in de aanhef tot de leden van Nederlandse Club Tarragona, daar waar ik normaal ook de aspirant-leden en belangstellenden vermeld. Dit heeft een reden; in deze nieuwsbrief worden alleen de leden uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Deze vergadering zal op 1 september 2019 plaatsvinden in Roda de Bará in restaurant “Masia Les Guatlles”, aanvang 12.00 uur. Na de vergadering kan men genieten van een lunch. Voor het menu en verdere bijzonderheden verwijs ik naar de agenda op onze site.

U bent van harte welkom. Uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld aangezien er een aantal belangrijke punten op de agenda staan die van invloed zijn op het voortbestaan van onze club.

In de bijlage vindt u de agenda met daarin een aantal agendapunten. Mocht u zelf nog vragen of opmerkingen hebben dan verzoek ik u vriendelijk om deze vóór de vergadering aan het bestuur door te geven. Liever dan dat u ermee wacht tot de rondvraag. Hiermee kunnen we er dan misschien reeds in de vergadering een reactie op geven.

Graag tot 1 September

Ferdi Michels

Voorzitter NCT

E-mail: ferdi@nctarragona.com

Mb.: 679301951

---

Agenda Algemene Ledenvergadering

klik hier voor de agenda 

---

Vacatures

Secretaris m/v:

De secretaris dient te zorgen voor de documentatie van de club, het opstellen, redigeren en tekenen van de notulen van de bestuurs- en ledenvergaderingen. Verder zorgt hij of zij het register van de leden van de club.

Bestuurslid m/v:

Leden van het bestuur nemen deel aan bestuursvergaderingen en hebben hierin stemrecht in de door het bestuur te nemen beslissingen. Ze assisteren het Dagelijks Bestuur (Voorzitter, Secretaris en Penningmeester) bij alle door de club georganiseerde activiteiten. Een bijzondere taak voor dit bestuurslid is het in samenwerking met de andere bestuursleden, het organiseren van evenementen.

Naast bovengenoemde vacatures zijn wij voor de club op zoek naar een

Media functionaris m/v:

Deze persoon verzorgt het opmaken en per E-mail versturen van de door de voorzitter geschreven, maandelijkse nieuwsbrieven. Het beheer van de leden E-mail adressen. Het publiceren van foto’s en verslagen op onze site en Facebook. Voor deze functie is computerervaring nodig. Hij of zij is geen lid van het bestuur, maar werkt wel nauw samen met het bestuur.

Bestuursleden dienen geregistreerd te zijn als ingezetenen van Tarragona.

---

Algemene Ledenvergadering 2019

De vergadering zal plaatsvinden in Roda de Bará …

Meer lezen.

---
Koffieochtend in september

Koffieochtend in september

Kom ook gezellig genieten van een heerlijk kopje koffie en een kletspraatje op de tweede donderdag van september! Verzamelen rond 10:30 voor het eerste kopje koffie. Consumpties zijn voor eigen rekening wij zorgen voor een plakje heerlijke cake! Hier hoef je je uiteraard niet voor op te geven! Kom gewoon gezellig een keertje langs en drink een kopje koffie mee! Tot …

Meer lezen.

---

BBQ 2019

Een van onze vaste evenementen en dit zal de zesde keer zijn dat wij het mogen organiseren bij Gea en Bouke op het terrein! 

Meer lezen.

---
Bieb NCT

Hier kun je de lijst van Boeken bekijken

Klik op de titel of op de boeken om naar de pagina te gaan. 

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---