Header

Nieuwsbrief December 2019

Beste leden, aspirant leden en belangstellenden,

Helaas moet ik deze nieuwsbrief beginnen met een droevig bericht. In de maand november kregen wij via via het bericht dat Manja van Rootselaar is overleden. Moge zij in vrede rusten. Haar partner John Hill blijkt naar zijn geboorteland Engeland te zijn teruggekeerd.

Deze maand staan de feestdagen weer voor de deur. Rare uitdrukking eigenlijk. Moeten we dan door het raam naar binnen en naar buiten? Hoe dan ook, voor de meesten van ons breekt een prettige tijd aan. Vaak hereniging met familie en vrienden, en lekker eten en drinken. Ik wens u daarbij veel plezier.

Onze club houdt op 12 december een kerstlunch in restaurant El Trull gelegen aan de N340 km 1168,5 dicht bij Tarragona. Het restaurant is gevestigd in een oude oliemolen uit de XVIII eeuw. Veel van de originele componenten van de molen zijn bewaard gebleven en voor bezoekers bij binnenkomst te bekijken.

Verdere gegevens van dit evenement vindt u in de activiteitenkalender op de NCT-site. Wacht niet te lang met uw bevestiging van deelname en uw menukeuze. Indien u uw contributie nog niet heeft voldaan is het een goed idee om deze samen met de kosten voor de lunch te voldoen in het restaurant.

Aangezien de lunch wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand komt de koffieochtend in december te vervallen. Eerstvolgende koffieochtend in La Mora zal daarom op donderdag 9 januari 2020 zijn.

Graag tot ziens op 12 december.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Club Tarragona

Ferdi Michels                                                                                                                      Voorzittter

Mobiel: 679301951

---

November

NCT Puzzelrit 2019

Op zondag 10 november j.l. werd de jaarlijkse puzzelrit gereden …

Meer lezen.

---

December

Kerstlunch NCT 2019

Wij gaan weer een gezellige kerstlunch tegemoet en wel in het Restaurant El Trull, aan de 340 net vóór de camping Las Palmeras.  Aanmelden kan …

Meer lezen.

---

Januari 2020

Nieuwjaarsborrel NCT 2020

Uiteraard begroeten de NCT leden elkaar ook weer in het nieuwe jaar, zoals gebruikelijk op de Nieuwjaarsborrel. Waar en wanneer dit zal plaatsvinden, wordt later bekendgemaakt. 

Meer lezen.

---

Klaverjassen in Salou

Al vele jaren wordt door een aantal enthousiaste NCT leden een kaartje gelegd. Ze spelen op woensdagmiddag vanaf 16.00 uur klaverjassen op de Rotterdamse manier. Ze doen dat in de Zanzibar in Salou.

Helaas is i.v.m. vertrek van enkele kaarters een aantal vacatures ontstaan die we graag willen invullen. U kunt daarvoor contact opnemen met Betty Vollaers of met ondergetekende.

Ferdi Michels                                                                        

ferdi@nctarragona.com / Mobiel: 679301951

Bieb NCT

Hier kun je de lijst van Boeken bekijken

Klik op de titel of op de boeken om naar de pagina te gaan. 

Op onze site staat onder “Bibliotheek” een beschrijving die u de mogelijkheid biedt om in bezit te komen van boeken uit onze bibliotheek. In bezit komen, dus de boeken worden uw eigendom en worden dus niet uitgeleend en teruggenomen.

De boeken worden aangeboden met een minimale afname van vier stuks. Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 5,00.  Voor meerdere boeken komt daar steeds een bedrag van € 1,50 bij. Zes boeken is € 8,00, acht boeken € 10,00, negen boeken is € 11,50 enz.  De opbrengst van de boeken gaat 100% naar het dierenasiel in Torredembarra.

Op de NCT-site kunt u uw bestelling opgeven. Dit kan echter ook rechtstreeks bij ondergetekende. Wel moet daarbij aangegeven worden hoe u de boeken geleverd wilt hebben. De mogelijkheden daartoe zijn:

-          Ophalen bij één van de komende evenementen van NCT.

-          Ophalen bij één van de koffieochtenden die iedere tweede donderdag van de maand in La Mora gehouden worden.

-          Ophalen op woensdagmiddag bij Zanzibar in Salou als daar geklaverjast wordt.

-          Afleveren op een afgesproken locatie.

Betaling dient netto contant bij aflevering voldaan te worden.

Wilt u meer weten over het goede doel dat wij steunen, kijk dan eens op de site: www.spac.cat     Ook kunt u mij bellen of mailen als u nog vragen heeft.

Nederlandse Club Tarragona

Ferdi Michels                                                                                                                      Bibliothecaris 

Mobiel: 679301951

ferdi@nctarragona.com

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---