Header

Nieuwsbrief December 2014

---

Voorwoord van onze voorzitter

Bart van Dijk

De feestmaand december is al weer paar daagjes oud, toch altijd de maand van de familiefeesten.

Maar wat zijn er weer ontzettend veel problemen wereldwijd, voor veel mensen worden dit echt geen leuke feestdagen, als men het überhaupt zou vieren. Wat doen we elkaar toch aan, als je in sommige landen iets anders gelooft dan de meerderheid, is het einde verhaal. We zullen toch allemaal op deze aardkloot moeten samenleven. En het geloof of de overtuiging van de ander moeten respecteren, maar dat geldt andersom natuurlijk ook. En dan allemaal op voet van gelijkheid. Ja, we horen het vaak: dit moet niet zo doorgaan, het is dichterbij dan we denken.

Wij hebben er bij de NCT-activiteiten gelukkig geen last van, dat zijn meestal erg gezellige dagen, waarbij wanklanken achterwege blijven.

Ik wens allen, die ik niet meer persoonlijk zie deze maand, alvast heel gezellige feestdagen en een super gezond begin van alweer een nieuw jaar 2015.

En dan te hopen uw weer te mogen ontmoeten in het lustrum jaar 2015. 

Proost!  

Bart van Dijk

Voorzitter NCT 

---

Terugblik op November

 

De door Paula van Heusden en haar kinderen uitstekend georganiseerde puzzelrit werd met veel plezier door iedereen gereden. Doordat de heren Kelvin en Jeoffrey van OH-LA-LA uit La Pineda het al voor de 3e maal gewonnen hebben, mogen zij nu de wisselbeker houden en komt er volgend jaar een nieuwe wisselbeker, die zij beschikbaar stellen. Alvast bedankt, Kelvin en Jeoffrey.

Datum voor volgend jaar is zondag 15 november, dan kunnen mensen die speciaal voor de puzzelrit uit Nederland komen, daar vast rekening mee houden. 

---

Sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest, op zaterdag 6 december a.s. gaat weer voor een grote groep kinderen plaatsvinden, ditmaal in Los Boscos de Tarragona, bij Restaurante Mirador dels Boscos, Avda. Boscos 2. We beginnen om 10:30 uur en het zal duren tot circa 13:00 uur. Het schijnt weer heel druk voor de Sint en zijn Zwarte Pieten te worden. Zou die man die dag nog wel aankunnen voor de Nederlandse kinderen in Tarragona? Geniet ervan mensen. U kunt na het feest blijven lunchen, er is een speciaal familiemenu samengesteld.

Voor meer informatie klik hier 

---

Op woensdag 17 december de kerstlunch, deze keer in een speciale gelegenheid in Torredembarra. Geef u tijdig op aub, met bestelling van het gewenste menu. Meer info, klik hier.  

Daarna waaien vele leden weer uit over de gehele wereld om kerst en oud- en nieuwjaar gezellig met elkaar te vieren. En anderen komen naar Spanje om het met hun dierbaren hier te vieren. 

---

De Nieuwjaarsborrel

Klik hier voor meer informatie

De locatie wordt nog bekend gemaakt in de volgende Nieuwsbrief. Houd ook de site en Facebook in de gaten!

---

Lustrum NCT

Ik wil u vast wijzen op het volgende: de NCTarragona is opgericht in maart 2010 en, ja u raadt het al, in maart 2015 valt het eerste lustrum.

Dat vieren we op 15 maart 2015 met eten, (o.a. calçotada) drinken, en muziek. Streep die dag vast aan in uw agenda, en voor degenen die dan weer voor een periode naar hun huis in Spanje komen, regel de tickets vast. Nadere informatie vindt u t.z.t. op de site, op Facebook en in de Nieuwsbrief.

---

Hieronder ruimte voor SPONSORING.  Wilt u hier ook staan? voor info: info@www.nederlandseclubtarragona.com

---

Kerststukjes aan de Costa Dorada

Ze zijn moeilijk verkrijgbaar in Spanje en als ze al te koop zijn, zijn ze meestal schreeuwend duur. Daarom bieden wij betaalbare kerststukjes aan zoals u gewend bent om in Nederland te kopen. 

Er is keuze uit drie soorten:

A - Kerststukje met 1 kaars = €10,-

B - Kerststukje met 2 kaarsen = €15,-

C - Kerststukje met 3 waxinelichtjes in houders = €20,-

Eventuele aanpassingen naar wens is tegen meerkosten mogelijk.

Bestellen? 

Stuur een mail naar: lonneke@costadoradaservice.com of bel / whatsapp naar 635785678

U kunt uw bestelling afhalen op afspraak. Indien gewenst kan het kerststukje mooi ingepakt worden en/of geleverd op onze leveringsdagen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lonneke via 635785678 / lonneke@costadoradservice.com

Costa Dorada Service wenst u fijne feestdagen en voorspoedig 2015