Header

Nieuwsbrief Maart 2020

 

Beste leden, aspirant-leden en belangstellenden,

Nog maar net bekomen van het uitstapje naar het prachtige Siurana, kijken we alweer vooruit naar de evenementen in maart. Om te beginnen natuurlijk de koffieochtend op 12 maart aanstaande in La Mora en daarna op 22 maart onze jaarlijkse calçotada, dit jaar in combinatie met de viering van ons tinnen jubileum.

Voor de calçotada wil ik graag uw speciale aandacht vragen. Het is namelijk van groot belang dat u zich snel bij onze Leny opgeeft voor uw inschrijving van deelname. Dit in verband met de complexe organisatie. Een menukeuze hoeft u niet te maken, want die ligt bij een calçotada al vast. Dus nu snel naar de NCT site  https://www.nctarragona.com/event/calcotada-nct-lustrum-10-jaar/ en uw deelname bevestigen. Indien u zich heeft aangemeld maar door omstandigheden toch niet kunt komen, opzeggen (bij Leny) kan tot 3 dagen vóór het evenement.

Verder heb ik door omstandigheden op dit moment weinig te melden. Ik zal proberen om in de loop van de maand een extra nieuwsbrief uit te sturen.

 

Graag tot ziens,

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Club Tarragona

Ferdi Michels                                                                                                                      Voorzittter

Mobiel: 679301951

---

De NCT bibliotheek:

Naast de boeken die op de site van NCT staan is er nog een aantal boeken die bij mij stof staan te verzamelen. Deze boeken bied ik aan als verrassingspakket. U krijgt daarvoor twintig boeken voor de prijs van € 10,00. Dat is dus voor slechts vijftig Eurocent per stuk. De keuze van de boeken is willekeurig; u weet dus niet van tevoren wat u krijgt.  De opbrengst gaat weer naar het dierenasiel in Torredembarra. Bestelling en levering als gebruikelijk.

Februari 2020.

---

Uitje naar Montsant

Om 10 uur verzamelen op de parkeerplaats van Lidl in Les Gavarras om gezamenlijk naar Siurana te rijden. Wie verzint dit, op zo'n onmogelijke tijd, helemaal de bergen in? Ahum, ik zei de gek! Zoveel enthousiaste verhalen gehoord over Siurana dat het me een goed idee leek. Toen we, precies om 10 uur, arriveerden, na enige rondjes om de juiste …

Meer lezen.

---

Maart 2020

Afbeeldingsresultaat voor koffieochtend

Koffieochtend Maart

Iedere maand organiseert de NCT een koffieochtend  …

Meer lezen.

---
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, buiten en natuur

Calçotada NCT - Lustrum 10 jaar

De afbeelding is van het 5-jarige lustrum! Zoals gebruikelijk organiseert de NCT een Calçotada en vieren wij met onze leden dit jaar ook nog eens het 10-jarig bestaan!  Meer lezen.

---

Klaverjassen in Salou

Al vele jaren wordt door een aantal enthousiaste NCT leden een kaartje gelegd. Ze spelen op woensdagmiddag vanaf 16.00 uur klaverjassen op de Rotterdamse manier. Ze doen dat in de Zanzibar in Salou.

Helaas is i.v.m. vertrek van enkele kaarters een aantal vacatures ontstaan die we graag willen invullen. U kunt daarvoor contact opnemen met Betty Vollaers of met ondergetekende.

Ferdi Michels                                                                        

ferdi@nctarragona.com / Mobiel: 679301951

---
Bieb NCT

Hier kun je de lijst van Boeken bekijken

Klik op de titel of op de boeken om naar de pagina te gaan. 

Op onze site staat onder “Bibliotheek” een beschrijving die u de mogelijkheid biedt om in bezit te komen van boeken uit onze bibliotheek. In bezit komen, dus de boeken worden uw eigendom en worden dus niet uitgeleend en teruggenomen.

De boeken worden aangeboden met een minimale afname van vier stuks. Hiervoor vragen wij een bijdrage van €5,00.  Voor meerdere boeken komt daar steeds een bedrag van €1,50 bij. Zes boeken is €8,00, acht boeken €10,00, negen boeken is €11,50 enz.  De opbrengst van de boeken gaat 100% naar het dierenasiel in Torredembarra.

Op de NCT-site kunt u uw bestelling opgeven. Dit kan echter ook rechtstreeks bij ondergetekende. Wel moet daarbij aangegeven worden hoe u de boeken geleverd wilt hebben. De mogelijkheden daartoe zijn:

-          Ophalen bij één van de komende evenementen van NCT.

-          Ophalen bij één van de koffieochtenden die iedere tweede donderdag van de maand in La Mora gehouden worden.

-          Ophalen op woensdagmiddag bij Zanzibar in Salou als daar geklaverjast wordt.

-          Afleveren op een afgesproken locatie.

Betaling dient netto contant bij aflevering voldaan te worden.

Wilt u meer weten over het goede doel dat wij steunen, kijk dan eens op de site: www.spac.cat Ook kunt u mij bellen of mailen als u nog vragen heeft.

Nederlandse Club Tarragona

Ferdi Michels                                                                                                                      Bibliothecaris 

Mobiel: 679301951

ferdi@nctarragona.com

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---