Header

Nieuwsbrief April 2020

Beste leden, aspirant-leden en belangstellenden,

COVID 19

 Inmiddels zijn er alweer een aantal weken verstreken sinds de uitbraak van het Coronavirus. Het heeft voor ons allen gevolgen gehad door de ingevoerde veiligheidsmaatregelen, maar deze maatregelen zijn ingevoerd om ons te beschermen tegen het virus. Vervelend weliswaar, maar niet zo erg als de gevolgen die het heeft gehad voor de mensen die aan het virus zijn overleden en hun nabestaanden. Zover mij bekend zijn er gelukkig geen meldingen van problemen binnen onze groep. Ik hoop dat wij met ons allen bespaard blijven van de gevolgen van deze pandemie en kunnen wij straks als het in de geschiedenisboeken zal staan zeggen: “Ja, dat heb ik nog meegemaakt, maar gelukkig ben in gespaard gebleven”.

EVENEMENTEN

Door het Coronavirus kunnen een aantal geplande evenementen geen doorgang vinden. Zo is de Calçotada in combinatie met ons clubjubileum reeds afgezegd en de Koningsdagviering aan het einde van deze maand zal ook wel uitgesteld moeten worden. Voorlopig ook geen koffieochtend in La Mora. Geen zorgen. We halen het later gewoon dubbel weer in.

VACATURE SECRETARIS

Helaas heeft de secretaris van onze club aangegeven dat hij zijn termijn tot september 2020 niet wil uitzitten. Deze tweede keer afzeggen als bestuurslid heeft de overgebleven bestuursleden in een lastig parket gebracht. Zij zullen de secretaristaken tot september overnemen en onderling verdelen. Los van het feit dat het besluit van de secretaris praktische problemen heeft veroorzaakt voelt het bestuur zich wederom door hem in de steek gelaten. Zij hopen echter dat de problemen op korte termijn opgelost zullen worden door de kandidaatstelling voor de functie van secretaris door één van onze leden.

EVENEMENTENCOMMISIE EN VRIJWILLIGERS

Helaas heb ik op mijn oproep in de tweede nieuwsbrief van maart, nog geen reacties ontvangen.

NEDERLANDSE BOEKEN

Verveeld tijdens de lockdown? Koop een goed boek uit onze bibliotheek. Aflevering in overleg. Voor de leden in Creixell of Torredembara of daarbij in de buurt is misschien afleveren mogelijk.

 

Ik hoop onze leden snel weer in goede gezondheid te kunnen ontmoeten. Graag tot dan.

Met vriendelijke groet,

  

Nederlandse Club Tarragona

Ferdi Michels                                                                                                                      Voorzittter

Mobiel: 679301951

 

---

Facebook 

Beste leden, 

Vanaf nu is er een nieuwe Facebook GROEP gemaakt voor alle leden van de NCT. Het is een besloten groep, waar alleen leden van de club zullen worden toegelaten. Het is iets anders dan de pagina van de NCT die er al was. In deze groep kunt u namelijk ook zelf berichten/ foto’s etc. etc. plaatsen. Wellicht iets te koop aanbieden, of gewoon even chatten met een mede NCT lid. We kunnen elkaar eenvoudiger vinden. Want ook nu, tijdens de Corona crisis zijn veel mensen eenzaam, en dan is een samenzijn in een groep is natuurlijk best gezellig. Dus, gaat u nu naar onderstaande link en meld uzelf even aan. Veel plezier! 

https://www.facebook.com/groups/nctarragona

 Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit ná de Corona beperkingen, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---