Header

Nieuwsbrief Juli 2020

 

Beste leden, aspirant-leden en belangstellenden,

Er zijn een aantal club bijeenkomsten of evenementen die in de maanden juli en augustus, normaal gesproken, niet worden georganiseerd. Ook wordt er deze periode  geen nieuwsbrief uitgestuurd. Maar daar wordt dit jaar als gevolg van de coronacrisis van afgeweken. We hebben namelijk nog wat te goed.

Om te beginnen de borrel die we op vrijdag 10 juli a.s. hebben georganiseerd. Officieel heet deze bijeenkomst de seizoenafsluiting borrel, maar omdat we nog het één en ander in te halen hebben gaan we gewoon nog even lekker door.

Dat begint dus 10 juli in Salou. Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom in bar Boonie Bear, voorheen bar Simonetta. Voor de vriendenprijs van € 5,00 krijgt u een welkomstdrankje en tapas. Laat onze Leny even weten met hoeveel personen u verwacht te komen, zodat er rekening met de inkoop gehouden kan worden. Zie ook de agenda op onze site [https://www.nctarragona.com/event/cava-en-tapas/]. Naar het schijnt zal daar ook onze oud voorzitter Bart acte de présence geven.

Ik zou bijna donderdag 9 juli vergeten. Dat is de tweede donderdag in juli en dus de koffieochtend in La Mora. In het verleden werden in de maanden juli en augustus deze bijeenkomsten niet gehouden, maar gezien de opkomst en de gezelligheid daarbij gaan we daar gewoon lekker mee door.

Al verschillende keren hebben mijn echtgenote Marga en ik bezoek uit Nederland gehad die ook de gelegenheid te baat namen om door te reizen naar Valencia. Ze vroegen daarbij steevast of wij wisten wat daar zoal te doen is. Hoewel we zelf al enkele malen in Valencia waren geweest hadden we toch wat moeite met die vragen. Wat wij leuk vinden hoeft voor anderen niet te gelden. Pas geleden vond ik op Internet de site “Vertrek naar Spanje” Daarop heb ik me ingeschreven voor hun nieuwsbrief en ontstond er een aangenaam contact met de beheerders. In de slidebanner die onderaan de eerste pagina van onze site staat kunt u klikken en zien wat zij allemaal te bieden hebben, of klik hier -> https://www.vertreknaarspanje.nl/

Graag tot ziens op één van de komende evenementen.

 

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Club Tarragona

Ferdi Michels                                                                                                                      Voorzittter

---

Heeft u nog ideeën voor de NCT bibliotheek?

 Voor de Nederlandse boeken die de club in een bibliotheek beheert blijkt geen belangstelling meer te zijn. Daarom heeft het geen zin om hier meer tijd aan te besteden en opberg ruimte in beslag te laten nemen. Zomaar in de papiercontainer gooien vinden we toch wel zonde. Daarom roepen wij de leden op om met ideeën te komen over wat we met de boeken kunnen doen. Tijdens de algemene ledenvergadering op 6 september kunnen we dan hierover een besluit nemen.

---
Afbeeldingsresultaat voor koffieochtend

Koffie ochtend 

Het is wat lastig koffie drinken met die mondkapjes op, maar het was na maanden 'confinamiento' toch wel goed om de aanwezigen in goede gezondheid weer te zien. Zoals u boven in de nieuwsbrief ook al heeft kunnen lezen is er donderdag 9 juli weer een koffie ochtend. Zie https://www.nctarragona.com/event/koffie-ochtend-in-la-mora-2/

Opgelet, het corona virus is nog niet weg. Denk aan jezelf en vooral aan anderen. Dus maskertjes meenemen, kom niet als je een 'verkoudheidje' hebt en volg de instructies van het bediendend personeel van Moramar op.

---

VACATURE SECRETARIS

We zitten nog steeds zonder secretaris. Uiteindelijk hopen we na de Algemene Leden Vergadering in september weer met een volledig bestuur te kunnen werken. Daarbij hebben we natuurlijk hulp nodig van één van onze leden. Geeft u daarom op als kandidaat voor deze functie.

---

Vrijwilligers bij evenementen

Op eerdere oproepen zijn nog geen reacties bij ons binnengekomen. Het is niet alleen leuk om deel te nemen aan de evenementen die door NCT georganiseerd, maar het geeft ook een goed gevoel als weer een evenement goed verlopen is en we veel tevreden gezichten kunnen zien. Dat gevoel kunt u ook hebben als u zich opgeeft als vrijwilliger voor onze evenementen.

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---