Header

Nieuwsbrief September 2020

 Beste leden, aspirant-leden en belangstellenden,

Helaas is de Coronacrisis nog steeds niet voorbij. Dit heeft niet alleen gevolgen voor ons dagelijks leven, maar ook op bepaalde dingen binnen onze club. In de afgelopen maanden moesten bijvoorbeeld diverse evenementen en bijeenkomsten uitgesteld worden. Daarin was door het bestuur al veel tijd en moeite geïnvesteerd bij de voorbereiding ervan.

Evenementen

Om te voorkomen dat er nog meer inspanningen als verloren moeite bestempeld moeten worden heeft het bestuur besloten om de komende maanden de organisatie op een laag pitje te houden. Begin januari wordt bezien wat er dan weer mogelijk is en wat we daardoor weer kunnen organiseren.

Contributie

Daarmee samenhangend is ook besloten dat we onze leden geen contributie willen laten betalen over de maanden september tot en met december 2020. Het lidmaatschap wordt nu gekoppeld aan het kalenderjaar en loopt daarmee van 1 januari tot en met 31 december. Hoe de contributie betaald moet gaan worden, daar hopen wij binnenkort op terug te kunnen komen. De mogelijkheid van contante betaling blijft natuurlijk bestaan, maar daarnaast zoeken wij naar een manier om dit per bank te kunnen doen.

Koffie ochtend

Wat wel doorging in september was onze koffieochtend in La Mora. In samenwerking met het personeel van het restaurant werd een manier gevonden om toch een opstelling van tafels en stoelen te maken waarmee aan de veiligheidsregels werd voldaan. Zo’n vijftien leden bezochten deze ochtend. Een tip die we kregen was over de ochtend in augustus. Toen stonden er in La Mora zoveel auto’s dat het bijna onmogelijk was om te parkeren en er zelfs enkele leden zonder koffie huiswaarts moesten keren. Misschien volgend jaar augustus maar een keertje overslaan?

NCT goederen

In de berging van de voorzitter van onze club zijn goederen opgeslagen die toebehoren aan de club. Daarvoor zijn we op zoek naar een ruimte meer centraal gelegen in de provincie Tarragona. Wie heeft een ruime garage of berging die hiervoor beschikbaar kan worden gesteld. Om kosten te besparen voor het huren van een box zoeken wij iemand die gratis opbergmogelijkheid heeft voor een aantal stapelstoelen, opklaptafels, rollen plastic tafelkleden en zo’n 10 verhuisdozen. Graag aanbieden aan ondergetekende.

Ledenadministratie

Er bestaat een achterstand in onze ledenadministratie. Daarom verzoeken wij onze leden van wie hun gegevens de laatste tijd veranderd zijn, dit te melden. Zijn jullie onlangs verhuisd, of is een verandering van telefoonnummer of mailadres, geef dit dan bij voorkeur door per e-mail naar mirjam@nctarragona.com.

Puzzelrit

Door het vertrek van de leden die de volgende puzzelrit zouden organiseren zijn wij op zoek naar leden die deze taak voor 2021 zouden willen overnemen. Wie is er zo creatief? Opgeven via ferdi@nctarragona.com.  

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Club Tarragona

Ferdi Michels

Voorzitter

---

Pianoconcert

Na het succesvolle pianoconcert dat Gerdi in augustus gaf, wil ze leden die toen niet konden, graag in de gelegenheid stellen om een extra concert bij te wonen. Dat wordt gehouden op zaterdag 26 september in La Pobla de Montornes vanaf 20.00 uur. Na het concert worden jullie vergast op Cava en tapas. Kosten per deelnemer € 10. Opgeven via ferdi@nctarragona.com  of 679301951. 

 

---

Koffie ochtend 

Tweede donderdag van de maand  en dus(?) weer een koffie ochtend. Dat is pas in oktober, maar voordat je agenda weer volloopt. Let op: er zijn nog steeds wel wat beperkingen.

Zie https://www.nctarragona.com/event/koffie-ochtend-in-la-mora-4/ 

 

---

Ook via Facebook kan je contact hebben met leden van de Nederlandse Club Tarragona. Let wel de NCT Facebook pagina is uitsluitend voor leden. Wil je meedoen gebruik dan deze link https://www.facebook.com/groups/nctarragona

 

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor ná de corona tijd, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---