Header

Nieuwsbrief December 2020

 Beste leden, aspirant-leden en belangstellenden,

Hoewel er steeds meer positieve berichten verschijnen over b.v. het starten van vaccinaties, is er nog geen zicht op het einde van de coronacrisis.

Daarom heeft  het bestuur van de NCT besloten om voorlopig geen grote evenementen voor onze leden te organiseren. De kerstlunch en de nieuwjaarsborrel komen hierdoor te vervallen. De volgende  koffieochtend die op 10 december in de planning staat gaat echter wel door. Door deze samenkomst in de buitenlucht te houden en de tafels uit elkaar te zetten, voldoen we aan de coronaregels. Houd dus rekening met de weersomstandigheden en trek warme kleding aan. 

Contact

Mocht je in deze tijden contact zoeken met anderen, maar haar of zijn telefoonnummer niet hebben, vraag ons dan om bemiddeling. Wij nemen dan contact op met de persoon die je zoekt en als die er mee instemt dan geven wij het telefoonnummer door.

Verkiezing bestuursleden

Zoals in de vorige nieuwsbrief bekend is gemaakt, ontstaat er in het bestuur van de NCT een vacature. Deze moet ingevuld worden door verkiezing in de eerstvolgende algemene ledenvergadering. Geïnteresseerden in de functie van voorzitter kunnen zich kandidaat stellen door zich daarvoor op te geven bij één van onze bestuursleden. Een alternatief is dat onze huidige penningmeester, Robbert Faber, het voorzitterschap op zich neemt . Daarbij ontstaat dan de vacature van penningmeester. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie dan kan je daarvoor ook een kandidaatstelling insturen.

NCT goederen

De NCT goederen staan nog steeds bij jullie huidige voorzitter opgeslagen. Hij heeft dringend behoefte aan ruimte in zijn berging en zoekt daarom naar iemand die ruimte beschikbaar heeft. Het alternatief is dat de club ruimte moet gaan huren. Dus heb je zelf ruimte over of weet je iemand die dat heeft, neem dan contact op. Telefonisch op nummer 67901951 of per mail ferdi@nctarragona.com.

Graag tot ziens,

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Club Tarragona

Ferdi Michels

Voorzitter

 

---

Koffie ochtend

Omdat we donderdag 10 december buiten zitten, misschien een beetje koude koffie ochtend -alleen de temperatuur en niet de koffie- dus doe wat warms aan. Maximaal 4 personen per tafeltje en de tafeltjes op redelijke afstand van elkaar.

Zie ook Koffie ochtend - Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

O ja, houd afstand en blijf gezond.

 

---

Juist in deze tijd is het misschien prettig om contact te hebben met NCT lotgenoten. Via Facebook kan je contact hebben met leden van de Nederlandse Club Tarragona. Let wel de NCT Facebook pagina is uitsluitend voor leden. Wil je meedoen gebruik dan deze link https://www.facebook.com/groups/nctarragona

Als je geen Facebook gebruiker bent kijk dan even naar Contact in de nieuwsbrief hierboven.

 

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor ná de corona tijd, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---