Header

Nieuwsbrief Januari 2021

 Beste leden, aspirant-leden en belangstellenden,

Afgelopen donderdag zouden we normaal gesproken een koffieochtend hebben gehouden in La Mora. Echter, door de gedeeltelijke lockdown in Catalonië is reizen, voor zover niet echt noodzakelijk, nog steeds beperkt tot de gemeentegrens en is ons stamcafé op ons koffie uur gesloten. Overigens zouden jullie wel echte “die hards” moeten zijn geweest in de huidige koude golf. Nee, dan maar lekker thuis bij de warme kachel.

Vooruitzichten voor het opheffen van de beperkingen i.v.m. de corona pandemie  zijn nog niet voorhanden daarom hebben we als bestuur van de NCT besloten om tot Pasen 2021, dus begin april geen activiteiten te organiseren. Houdt wel de agenda op onze site in de gaten want als het weer kan houden we wel een koffieochtend. Waar nodig houden we contact via Facebook, WhatsApp of via de nieuwsbrief.

Honorair Consulaat Barcelona

Deze  week telefonisch contact gehad met het Consulair Consulaat in Barcelona. Ze wilden hun gegevens over de diverse Nederlandse clubs in Spanje controleren. Aangegeven dat het bestuur een aantal wijzigingen heeft ondergaan. Deze worden per E-Mail  doorgegeven. Men maakte ons attent op de mogelijkheid om diverse zaken via Barcelona i.p.v. via Madrid te kunnen regelen. Eens per jaar komt een delegatie uit Madrid om b.v. paspoorten te verlengen. Officieel alleen voor mensen die door fysieke problemen niet naar Madrid kunnen reizen, maar vaak is er ruimte voor anderen aanwezig. Jullie worden op de hoogte gehouden wanneer dit plaats vind. Ze zijn bereikbaar per E-Mail op info@hcbcn.net .

NCT goederen

Deze staan nog steeds opgeslagen in Creixell. Een ruimte in het midden van onze provisie zou zeer welkom zijn. Omdat een aantal zaken goed stapelbaar zijn, denk ik dat we aan een vloeroppervlakte van 2 x 2 meter voldoende zullen hebben. Wie belt me op 679301951?

Verkiezing nieuw bestuurslid

Om de vacature die gaat ontstaan door het vertrek van de voorzitter en het feit dat onze huidige penningmeester zijn taken gaat overnemen, zoeken wij met spoed een nieuwe penningmeester. Wees niet bang voor de taken die de penningmeester gaat krijgen. We zijn maar een kleine club waarbij geen ingewikkelde transacties uit gevoerd hoeven te worden. Bij eventuele problemen kan men altijd rekening houden met hulp van de andere bestuursleden.

Graag tot ziens,

Nederlandse Club Tarragona

Ferdi Michels

Interim Voorzitter

 

---

Koffie ochtend

Met de huidige lockdown en nog steeds zorgwekkende besmettingscijfers in Catalonië is het de vraag of we de tweede donderdag van volgende maand, 11 februari, een koffieochtend zullen hebben.

Kijk af en toe op de website Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com) en bekijk de nu bijna lege evenementen agenda. Met een beetje geluk staat de koffieochtend er weer in. Let op: misschien op een andere (donder)dag dan je gewend bent!

Houd afstand en blijf gezond.

 

---

Juist in deze tijd is het misschien prettig om contact te hebben met NCT lotgenoten. Via Facebook kan je contact hebben met leden van de Nederlandse Club Tarragona. Let wel de NCT Facebook pagina is uitsluitend voor leden. Wil je meedoen gebruik dan deze link https://www.facebook.com/groups/nctarragona

Als je geen Facebook gebruiker bent en je zoekt contact met een NCT lid, maar je hebt haar of zijn telefoonnummer niet stuur dan een mail naar info@tarragona.com. Wij zorgn dan voor de verbinding.

 

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor ná de corona tijd, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---