Header

Nieuwsbrief Maart 2021

Beste leden, aspirant-leden en belangstellenden,

Aangezien de Corona-maatregelen in Cataluña enigszins versoepeld zijn hebben we weer de mogelijkheid om met een aantal van onze leden een kopje koffie te drinken in La Mora.

Helaas moeten we daarbij wel rekening houden met het feit dat niet alle leden hieraan deel kunnen nemen. Zij die niet wonen in de comarca  Tarragonès zullen nog even geduld moeten hebben. Zie hieronder en ook in de agenda van onze club op de site.

Het is spijtig voor de leden die niet kunnen komen, maar we zijn van mening dat, omdat we elkaar al zo lang niet hebben kunnen zien, we deze mogelijkheid moeten gebruiken.

Daarom graag snel tot ziens of anders tot later.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Club Tarragona

 

Ferdi Michels
Voorzitter

---

Koffieochtend

 

Een beetje exclusieve koffieochtend op donderdag 11 maart 2021. Niet zozeer alleen voor leden van de NCT, maar uitsluitend voor bewoners van de Comarca Tarragonès.

De Covid restricties zijn wat versoepeld, horeca is nu van 07:30 tot 17:00 geopend, maar de ‘confinamiento comarcal’ is nog steeds van kracht. Vandaar deze exclusieve koffieochtend.

Zie ook de agenda Koffie ochtend – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com) om na te gaan of je nu wel of niet in de  Comarca Tarragonès woont.

En voor hen die buiten de Comarca Tarragones wonen: nog even geduld!

Houd afstand en blijf gezond.

---

Juist in deze tijd is het misschien prettig om contact te hebben met NCT lotgenoten. Via Facebook kan je contact hebben met leden van de Nederlandse Club Tarragona. Let wel de NCT Facebook pagina is uitsluitend voor leden. Wil je meedoen gebruik dan deze link https://www.facebook.com/groups/nctarragona

Als je geen Facebook gebruiker bent en je zoekt contact met een NCT lid, maar je hebt haar of zijn telefoonnummer niet stuur dan een mail naar info@tarragona.com. Wij zorgn dan voor de verbinding.

 

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor ná deze corona tijd, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---