Header

Afgelasting Paasbrunch April 2021

Beste allemaal, 

Zeer tot onze spijt moeten wij jullie mededelen dat de op 16 april geplande paasbrunch niet door kan gaan.Door verscherping van de coronamaatregelen is het in Catalonië verboden om zonder dringende redenen de Comarcagrenzen te overschrijden. Voor de leden die in het gewest Tarragones wonen zou dit geen probleem zijn, maar we kunnen natuurlijk de andere leden niet missen.We gaan proberen dit evenement op een latere datum alsnog te laten plaats vinden. 

Nederlandse Club Tarragona

 

Ferdi Michels
Voorzitter

---

Juist in deze tijd is het misschien prettig om contact te hebben met NCT lotgenoten. Via Facebook kan je contact hebben met leden van de Nederlandse Club Tarragona. Let wel de NCT Facebook pagina is uitsluitend voor leden. Wil je meedoen gebruik dan deze link https://www.facebook.com/groups/nctarragona

Als je geen Facebook gebruiker bent en je zoekt contact met een NCT lid, maar je hebt haar of zijn telefoonnummer niet stuur dan een mail naar info@tarragona.com. Wij zorgen dan voor de verbinding.

 

---

Tips

Heb je nog tips of ideeën voor ná deze corona tijd, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heb je nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---