Header

Nieuwsbrief Juni 2021

 

Beste leden, aspirant-leden en belangstellenden,

De ontwikkelingen rond de Corona pandemie geven ons de mogelijkheid om weer positief naar de toekomst te kijken. En dan bedoel ik positief in de positieve zin. Dus niet zoals positief reageren op een corona test. Ook het feit dat de zomer zich steeds meer in onze provincie laat gelden geeft ons weer de mogelijkheid om evenementen te organiseren.

De eerste gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten was eerder deze maand in Altafulla. De opkomst viel echter wat tegen. De wegblijvers hebben echt iets gemist, want Altafulla is een leuk oud stadje dat uitnodigt om gezien te worden. Onze Leny heeft een leuk verslag gemaakt dat jullie op de NCT-site terug kunnen vinden. De koffieochtend, op de tweede donderdag van de maand, was echter een succes met zo’n 24 deelnemers.

Voor deze maand hebben we nog wat in petto. Op 25 juni aanstaande wordt een borrel georganiseerd in La Pineda. Voor bijzonderheden zie de evenementenagenda op onze site. Voor de verdere toekomst hebben we al wat data geprikt. Zo houden we op 5 september de algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering wordt een nieuwe voorzitter en/of een nieuwe penningmeester gekozen. Wij roepen onze leden dringend op om zich kandidaat te stellen voor deze functies. Tenslotte houden we onze jaarlijkse barbecue weer op de prachtige finca van Gea en Bouke in Falset. Datum 26 september.

Als nieuw lid heeft zich deze maand Robert uit Tarragona aangemeld. Net als jullie huidige voorzitter een geboren Tielenaar. Hij is vorig jaar naar Tarragona verhuisd  en daar verenigd met zijn Spaanse echtgenote en hun schattige dochtertje

Wij hopen onze leden snel weer te zien.

Nederlandse Club Tarragona

 

Ferdi Michels
Voorzitter

---

Sangria +

Vlak voor de vakantiedrukte aanbreekt nog even een aangeklede sangria bij Casa Ángela in La Pineda, op vrijdag 25 juni, van 17:00 tot 20:00 uur. Kosten zijn € 8,-- per persoon Graag met gepast geld betalen want de penningmeester heeft slechts een beperkte hoeveelheid wisselgeld. Meerdere drankjes zijn voor eigen rekening.

Meldt svp bij Leny (WhatsApp +34 680 62 92 68 of email lenyvb46@gmail.com) of je van plan bent om te komen. Het restaurant kan dan de juiste hoeveelheid versnaperingen klaarmaken.

Zie ook de evenementen agenda op onze website Een glaasje sangria – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)I

---

Koffieochtend

 Koffieochtend op donderdag 8 juli in restaurant Móra Mar in La Mora. Misschien een beetje druk, maar laten we het maar proberen.

In augustus geen koffieochtend want dan zal het zeker te druk zijn, zoals een paar leden vorig jaar gemerkt hebben. 

 

Zie de evenementen kalender Koffie ochtend – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

 Houd afstand en blijf gezond.

---

De Barbecue

 

Zondag 26 september onze jaarlijkse barbecue bij Gea en Bouke in Falset. Nou ja, jaarlijks? Vorig jaar niet dus omdat de Covid pandemie toen roet in het eten gooide. Maar nu: noteer de datum!

Wat het kost weten we nog niet. Houd dus de agenda en de nieuwsbrief in de gaten.

Zie Barbecue – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

---

Juist in deze tijd is het misschien prettig om contact te hebben met NCT lotgenoten. Via Facebook kan je contact hebben met leden van de Nederlandse Club Tarragona. Let wel de NCT Facebook pagina is uitsluitend voor leden. Wil je meedoen gebruik dan deze link https://www.facebook.com/groups/nctarragona

Als je geen Facebook gebruiker bent en je zoekt contact met een NCT lid, maar je hebt haar of zijn telefoonnummer niet stuur dan een mail naar info@tarragona.com. Wij zorgen dan voor de verbinding.

 

---

Tips

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---