Header

 Barbecue September 2021

 

Beste leden, 

Het zal niet meer zo lang duren of we komen elkaar weer tegen; deze keer bij de traditionele BBQ van de Nederlandse Club Tarragona.

Wederom hebben Bouke en Gea hun finca ter beschikking gesteld om gezamenlijk een hapje te kunnen eten en om onze laatste nieuwtjes aan elkaar te kunnen vertellen. Hiervoor onze oprechte dank aan de gastvrouw en -heer. 

Vrijwilligers en het bestuur hebben vele uren gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Wij hebben een ervaren assador bereid gevonden om voor ons al het heerlijke te grillen. Samen met een compagnon zal Xavi het vuur orkestreren.

Graag zouden we U wat inlichtingen willen verstrekken en wat tips meegeven om het samenzijn prettig te laten verlopen.

Als eerste: breng uw eigen bestek mee: bord, mes en vork, en als u gehecht bent aan uw eigen glas, breng dat dan ook mee.

Als tweede: breng een stoel mee. We zijn wat beperkt in het aantal stoelen, en als U er thuis toch een hebt staan, neem die mee.

En als derde en laatste: breng een hoop gezelligheid en goede zin mee. Dat zal het samenzijn bijzonder opvrolijken. 

Hieronder nogmaals de route om bij Bouke en Gea te komen. 

We vermelden nogmaals het bankrekeningnummer en de begunstigde waar U uw contributie betalen kunt. 

BBVA rekening ES78 0182 1294 1502 0412 9208  ten name van Robbert Faber onder vermelding van naam(namen) contributie 2021 – 2022 in de rubriek ‘concepto’ of mededelingen. Uiteraard kunt u ook de kosten voor de BBQ, € 20 voor leden, niet-leden € 25 en kinderen niet ouder dan 12 jaar slechts € 5,-- voldoen via dit rekeningnummer.  

En als laatste, bent u op het allerlaatste moment verhinderd,  wat we bijzonder spijtig zouden vinden, laat het ons aub snel weten dan kunnen we daar rekening mee houden bij het grillen. 

Namens alle vrijwilligers en het bestuur hoop ik U komende zondag te mogen begroeten, we kijken uit naar een gezellige BBQ.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Club Tarragona

 

Peter den Boogert
Voorzitter  

---

 

Hoe kom je bij Gea en Bouke en de barbecue? 

 

Kijk op de evenementen agenda op onze website Barbecue – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com) of volg de beschrijving hieronder:

 

Falset bereik je via de rijksweg 420 vanaf Reus of Mora.

Kies in beide gevallen de afslag Falset ouest (via Reus dus eerst de afslag Falset en Gratallops negeren en doorrijden tot de volgende).

Direct na elkaar kom je 2 rotondes tegen.  Rond de tweede driekwart en sla rechtsaf carretera T 7101 naar Bellmunt in. Volg deze weg ca. 1250 m en sla rechtsaf bij de eerste bruine paal (telefoon) met 2 rood/witte schildjes: Finca Bonita, bbq NCT. Er zal dan ook wel een Nederlandse vlag hangen.

Parkeer links tussen de amandelen of verder doorrijdend, tussen de olijven (dus niet bij de buren).

Houd de weg vrij voor hulpdiensten!

 

---

Houtdraaiwerk

 

 

 

Vorige keer -twee jaar geleden, voor wie zich dat nog herinnert- hebben de overburen van Gea en Bouke hun houtdraaiwerk tentoongesteld en te koop aangeboden. Om te laten zien wat er aangeboden wordt en misschien al voor het maken van een keuze, hierbij de foto’s van het gebodene. Prijzen: onbekend maar kennelijk redelijk voor de kwaliteit. Dus neem wat extra geld mee en denk aan toekomstige verjaardagen van familie en vrienden die menen alles al te hebben. Iets voor jezelf uitkiezen kan natuurlijk ook.


 

---