Header

Nieuwsbrief Oktober 2021

---

Allereerst het droevige bericht van het overlijden van ons gewaardeerde lid Michael Roberts, donderdag 7 oktober. Mike is jaren een trouw lid van de Nederlandse Club geweest. Wij wensen Leontine en zijn dierbare familie heel veel sterkte toe met dit verlies.

Michael wordt maandag 11 oktober in besloten kring gecremeerd in Reus. 's-Middags gelegenheid tot condoleren in Bar Victoria, Calle Alemania, in Miami Playa tussen 16.00 en 18.00 uur.

---

 

 

 

Beste leden,

Wat een leuk feestje hebben we eind vorige maand gehad.

Een gezellige druk bezochte barbecue, bij de finca van Gea & Bouke.

Ieder heeft genoten van elkaars gezelschap, van het vlees en salades, van de lekkere wijnen en zeker van de kwaliteiten van de koks die het vlees kwamen bedienen. 

Nogmaals onze hartelijke dank voor de gastvrijheid die we van Gea en Bouke mochten ontvangen. Kijk ook eens op de website van de NCT voor meer foto's Jaarlijkse BBQ in Falset 2021 – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

Reden genoeg om de BBQ volgend jaar weer te programmeren.

Agenda

Over het jaar 2022 gesproken: het gaat een  jubileumjaar worden voor de club -12 ½ jarig bestaan- en nu al worden er  voorbereidingen voor getroffen. Het gaat wat beloven, dat verzekeren we jullie.

Maar zover zijn we nog niet, eerst de komende activiteiten memoreren: 

14 Oktober is er  onze traditionele koffieochtend in La Mora. Ank zal wederom voor iets lekkers zorgen en de laatste nieuwtjes zult u ongetwijfeld met elkaar delen. Zie Koffieochtend – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

28 Oktober  hebben we een excursie georganiseerd naar Esplugas, naar het Museu Vida Rural (www.museuvidarural.cat) gevolgd door een lunch in een nabijgelegen restaurant. De kosten bedragen € 25. per persoon.

Nadere mededelingen zullen volgen,  we zullen op de internetpagina van de Nederlandse Club Tarragona de juiste locatie en tijden vermelden. Houd U het in de gaten. Zie Museu de la Vida Rural – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com) 

11 November hebben we weer een koffieochtend in La Mora. Voor de Brabanders en Limburgers is de "Elfde van de Elfde" een bijzondere dag. Carnaval vangt dan aan op deze "Dag van de Zotten". U mag gewoon in uw burger plunje naar de koffie komen hoor!! 

20 November, op een zaterdag!,  rijden we onze traditionele Puzzelrit. Penningmeester Robbert Faber is al druk bezig om de route uit te zetten dus dat gaat weer wat beloven. Mocht u geen vervoer hebben, laat het ons dan weten. Wellicht kunnen we iemand vinden die nog bemanning zoekt voor de rit. 

9 December is weer de tweede donderdag van de maand en houden we onze koffieochtend in La Mora. 

16 December organiseren we onze KerstLunch. We gaan in de komende week enkele restaurants bezoeken en zullen ongetwijfeld een bijzondere locatie vinden om gezamenlijk de club's Kerst te vieren. 

Beste mensen, we proberen elke keer weer iets leuks te organiseren hetgeen we ook fijn vinden om te doen. Heeft U tips en of ideeën laat het ons dan weten.

Uw contributie zouden we graag giraal op onze bankrekening willen ontvangen. Vermeld aub van wie het komt en waarvoor.

Blijft U aub gezond.

Peter den Boogert

Voorzitter NCT

E-mail: peter@nctarragona.com

Mobiel: 627051551

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden of voor het nieuwe jaar 2022, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---