Header

Bezoek aan Museu Vida Rural

---

Even een update voor het bezoek aan Museu Vida Rural, donderdag 28 oktober 2021.
Hoe kom je er? Afhankelijk of je in het noorden of het zuiden van de provincie Tarragona start: via AP2 of via C29 of C14, of een eigen gekozen route richting Montblanc en dan N240 naar L’Espluga. Of je gebruikt deze link 94W4+JF L'Espluga de Francolí in Google Maps of je kijkt op onze website  Museu de la Vida Rural – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com) en daar kan je de gegevens makkelijk overzetten naar je agenda op je mobiele telefoon/ navigator.

We verzamelen om 12 uur op de parkeerplaats voor het museum. De penningmeester betaalt de toegang in de hoop dat jullie hem via de bank of contant terug betalen. Zie hieronder.

Na het bezoek aan het museum lunchen we in het restaurant ‘forEvents’, Carretera Nacional 240 Km. 39,50, maar beter via de TV7001. Klinkt moeilijk, maar is makkelijk te vinden tussen L’Espluga en Montblanc. Kosten voor dit alles is € 25,-- ter plaatse te betalen aan de penningmeester, graag met gepast geld, of op BBVA rekening ES78 0182 1294 1502 0412 9208  ten name van Robbert Faber. Graag met vermelding van je naam (namen) en Museu Rural.

 Het menu is het volgende:

ENTRANTES PARA COMPARTIR
Voorgerechten om te delen

Ensalada con Frutos de otoño
Salade van herfstvruchten

Carpaccio de ternera & pipas, parmesano y orengano
Rundercarpaccio met zonnebloempitten, parmazaans en oregano

Surtido de quesos del mundo
Kaasplateau van de wereld

Croquetas de cocido
Vleeskroketten

#

PRINCIPALES PARA ELEGIR 
Keuze uit de volgende hoofdgerechten

1
Romesquet de pescado con almejas y mejillones
Vissoep met kokkels en mosselen

2
Fricandó de ternera & verduras y patatas
Runderfricandeau met groenten en aardappelen

3
Longaniza a la brasa con guarnición
Gebraden worst met groenten

4
Fideuà con sepia, almejas y alioli
Pasta met inktvis, kokkels en knoflookmayonaise

 

POSTRES
Toetjes

5
Crema catalana
Crema catalana

6
Helado de vainilla y xocolate
Vanille ijs met chocolade

7
Ensalada de frutas
Vruchten salade

8
Pastel del dia
Gebakje (of toetje) van de dag

 

Als je mee gaat, wil je dan direct na het lezen van deze nieuwsbrief je menukeuze doorgeven aan Leny via WhatsApp +34 680 62 92 68.

 

---

Contributie

Als je je contributie nog niet hebt betaald en lid wil blijven van de Nederlandse Club Tarragona, maak dan nu € 15,-- per persoon over naar BBVA rekening ES78 0182 1294 1502 0412 9208  ten name van Robbert Faber. Graag met vermelding van je naam (namen) en 2021. Indien je dat combineert met de betaling voor Museu Rural en de lunch vermeldt dat dan ook.

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden of voor het nieuwe jaar 2022, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com. 

---