Header

Nieuwsbrief november 2021

---

Beste Leden,

Velen onder u hebben een leuk uitstapje gehad naar het museum Vida Rural. Datgene wat ik gehoord heb en de vele foto's die ik gezien heb op onze website www.nctarragona.com laten een gezellig en plezierige indruk achter. Het menu in restaurant ForEvents loog er ook niet om. Al met al een succesvolle activiteit van onze Nederlandse Club Tarragona. 

Het jaar 2022 zal voor de club een jubileumjaar zijn. Door de Covid hebben we het 10-jarige jubileum niet kunnen vieren, daarom zullen we dat wel doen bij het 12,5-jarig jubileum. We willen er iets bijzonder van maken. Vele ideeën hebben we al de revue laten passeren, maar we willen ook graag van jullie horen wat passend zou zijn. We organiseren uiteindelijk alles voor de leden, dus laat het ons weten!

Blijft u aub gezond.

 

Peter den Boogert

Voorzitter NCT

E-mail: peter@nctarragona.com

Mobiel: 627051551

 

p.s. Mocht u nog de contributie moeten betalen, hieronder volgt onze bankrekening nummer waar we graag de contributie op gestort willen hebben. BBVA rekening ES78 0182 1294 1502 0412 9208 ten name van Robbert Faber onder vermelding van naam(namen) contributie 2021 – 2022 in de rubriek ‘concepto’ of 'omschrijving' als het een Nederlandse bank betreft..

 

 

 

Agenda

Donderdag 11 november 2021 & donderdag 9 december komen we weer bij elkaar voor onze traditionele koffieochtend in La Mora. Ank zal wederom voor iets lekkers zorgen en de laatste nieuwtjes zult u ongetwijfeld met elkaar delen. Zie Koffieochtend – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

Zaterdag 20 November rijden we onze traditionele Puzzelrit. Penningmeester Robbert Faber is al druk bezig om de route uit te zetten dus dat gaat weer wat beloven. Mocht u geen vervoer hebben, laat het ons dan weten. Wellicht kunnen we iemand vinden die nog bemanning zoekt voor de rit. 

Donderdag 16 december is de Kerstlunch in restaurant La Nova Tenalla in Creixel. Een mooie gelegenheid om alle medeleden persoonlijk prettige feestdagen te wensen.

 

---

Puzzelrit 2021 

Robbert (onze penningmeester) is druk bezig om de traditionele Puzzelrit op zaterdag 20 November voor te bereiden. We zullen langs vele bezienswaardigheden geleid worden via een route met valkuilen. Dat gaat wat beloven.  

Aan het eind van het vorige decennium, we spreken over 2019, wonnen Wouter en Kiki de puzzelrit. Echter, met de op dat moment ingevoerde nieuwe spelregels mochten de deelnemers een papiertje met daarop een niet zichtbaar gemaakt nummer uit een hoge hoed pakken. Zij die nummer 1 trokken werden uitverkoren om het jaar daarop de puzzelrit te organiseren. Helaas nummer 1 verliet de NCT en toen was de vraag wie doet het. Weer Wouter en Kiki, puzzelrit cracks? Nee wij, Martieneke en Robbert doen het. Leuk om te doen, maar het kost wel wat tijd. Mooie tochten door het gebied van de Priorat, maar soms te lang voordat je ergens bent. Een andere route zoeken. En als je het begin hebt gevonden, daar drink je een kopje koffie en het eind, daar horen we de uitslag en nuttigen we de lunch, en alle vragen voor onderweg op papier hebt, dan kan je even uitblazen. Goed, dat was de voorbereiding. Nu is het aan jullie om mee te doen.

Aanmelden via: Leny via WhatsApp +34 680 62 92 68,  of bij de koffieochtend donderdag 11 november.

Auto & navigatie: Heb je geen auto, maar wil je wel meedoen, of heb je wel een auto, maar geen navigator die de route aangeeft, de vragen opleest en de antwoorden noteert, laat dat dan even weten. Misschien valt er wat te koppelen voor de duur van de puzzelrit.

Start puzzelrit: Restaurant Sol Ric, Via Augusta 157 in Tarragona

Einde puzzelrit: Renau. Niet te lang en niet te ver weg voor de meeste leden.

Meer informatie: Rond 13 november sturen we nog een nieuwsbrief met daarin het menu en verdere details. Let ook op de agenda in onze website Puzzelrit – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

 

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden of voor het nieuwe jaar 2022, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com

 

 

---