Header

Puzzelrit 20 november 2021

---

Zaterdag 20 november de puzzelrit. We verzamelen bij restaurant Sol Ric, Via Augusta 157 Tarragona (zie + Google Maps ) of  de evenementen kalender. Koffie of andere consumpties aldaar zijn voor eigen rekening. We eindigen in Renau voor de lunch. Kosten deelname plus lunch zijn € 30,-- per persoon. Alleen puzzelrit € 5,-- per persoon. Je kan er deze mooie trofee mee winnen.


Betalingen zaterdag graag met gepast geld, of op BBVA rekening ES78 0182 1294 1502 0412 9208  ten name van Robbert Faber. Graag met vermelding van je naam (namen) en Puzzelrit. 

Heb je geen auto, maar wil je wel meedoen, of heb je wel een auto, maar geen navigator die de route aangeeft, de vragen opleest en de antwoorden noteert, laat dat dan even weten. Misschien valt er wat te koppelen voor de duur van de puzzelrit.

---

Menu 

Het lunchmenu staat hieronder. Geef svp direct, doch niet later dan zondagmiddag, door aan Leny, WhatsApp +34 680 62 92 68, wat je wilt eten. Meldt alleen de nummers van je keuze. Dat is makkelijker voor haar om te noteren en misschien voor jezelf om te onthouden.   

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden of voor het nieuwe jaar 2022, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com 

Heeft u nog tipsideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@nctarragona.com