Header
---

Beste leden,

Gezellig was het gedurende de kerstlunch op 16 december! Tweeëntwintig leden hebben genoten van een smaakvolle lunch met heerlijke gerechten en dito drankjes. Ank had weer voor een  loterij gezorgd en als klap op de vuurpijl  kregen de deelnemers een leuk presentje, aangeboden door de club en verzorgd door Ank. Een welgemeend dankjewel zijn we Ank meer dan verschuldigd.

Over een paar dagen vieren velen weer een gezellige Kerst. In deze toch wel bijzondere “Covid” dagen  wordt Kerstmis wederom speciaal. De vraag zal zijn of we het familiair kunnen vieren of met vrienden, of we zullen mogen reizen of de deur uit zullen mogen. Een onzichtbaar virus speelt ons al bijna twee jaar parten en een uitzicht op terugkeer naar “ons normale leven” is er nog niet. Een gevoel van bescherming na twee vaccinaties bleek onterecht. Boosters is nu het kernwoord.

Tijdens de algemene ledenvergadering in september heb ik de eer gehad jullie nieuwe voorzitter te mogen worden. Nogmaals mijn dank voor het vertrouwen. Vanuit mijn rol als voorzitter, blik ik graag in deze kerstmaand even met jullie terug op 2021.

De Nederlandse Club Tarragona heeft in de eerste maanden van 2021 vanwege strenge regelgeving weinig activiteiten kunnen ontplooien. Daarom was het bezoek aan Altafulla in de maand mei, die wel door kon gaan, een eerste hoogtepunt. We genoten van een interessante rondleiding gevolgd door een heerlijke lunch. 

De traditionele barbecue in september zal wederom in de annalen gezet worden als heel leuk en gezellig. Vrijwilligers en ook het bestuur zijn dagen in de weer geweest om alles goed te laten verlopen.

In oktober hebben vele leden kennis kunnen maken met het rurale leven van Cataluña via het bezoek aan een museum. De novemberactiviteit was toch wel een bijzondere. De puzzelrit, uitgezet door Robbert en Martineke was zeer leuk en verrassend en bracht ons door streken waar we normaal nooit komen. Onze complimenten aan onze penningmeester en zijn echtgenote.

In 2021 hebben we vele nieuwe leden kunnen begroeten en helaas ook leden moeten zien vertrekken door verhuizing of andere redenen. Helaas hebben we ook triest afscheid moeten nemen van zeer gewaardeerde leden.

Voor 2022 hebben we vele leuke activiteiten in petto. Het zal voor de club een jubileumjaar worden: ons 12,5-jarig bestaan. We gaan dit gepast vieren, echter gezien de huidige omstandigheden onder voorbehoud.

Zondag 16 Januari 2022 zullen we een nieuwjaarsreceptie houden in naar alle waarschijnlijkheid Miami Playa. Locatie en tijd zal nog medegedeeld worden. Hier willen we onze activiteiten voor 2022 onder de aandacht brengen. Komt u allen in groten getale om eenieder de beste wensen te kunnen aanbieden.

Mede namens alle bestuursleden wil ik alle leden van de Nederlandse Club Tarragona een Gelukkig Kerstfeest wensen met gezelligheid, warmte en licht. Ook wensen we eenieder een voorspoedig, gezond en veilig 2022. Dat onze verwachtingen en wensen mogen uitkomen.

                                                                                                                                     

---
---

 

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor 2022, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com  

 

 

---