Header
---

 

Beste leden,

Namens het bestuur van de Nederlandse Club Tarragona wens ik u een voorspoedig, gelukkig maar vooral een gezond 2022 toe. Laten we gezamenlijk iets moois  maken van het komende  jaar

Ik hoop dat u de feestdagen prettig en feestelijk hebt doorgebracht.

Het nieuwe jaar is bijzonder begonnen. De zesde Covid-19 golf heeft ons allen stevig in de greep. Nieuwe verordeningen zijn door de autoriteiten uitgevaardigd, een zeer groot aantal mensen is door de ómicronvariant geïnfecteerd geraakt en onze sociale en familiaire activiteiten zijn sterk beperkt.

Gelukkig lezen we vaker positieve berichten over het naderende einde van de pandemie. Steeds meer mensen laten zich vaccineren en boosteren en gebleken is dat de nieuwe variant   minder dodelijk is  dan de deltavariant .

Het jaar 2022 zal voor de club een jubileum jaar worden. 12,5 jaar bestaat de club  en dat gaan we vieren, rekent u daar maar op. Plannen worden bedacht, ideeën worden geboren en nieuwe locaties worden bezocht. Onze penningmeester onderzoekt de (financiële) mogelijkheden. U zult regelmatig op de hoogte worden gebracht van de activiteiten die we voor u gaan organiseren. Mocht U  ideeën  hebben,  laat het ons dan weten aub. We stellen dat bijzonder op prijs. Inbreng van onze leden vinden we heel belangrijk.

Graag wil ik U aan Hieke Voorberg voorstellen. Hieke heeft aangeboden om de opmaak van de nieuwsbrief belangeloos te verzorgen. Ze heeft hele leuke ideeën en dat zult U gaan zien in de nieuwsbrieven. Onze dank aan Hieke.

Ook Martin willen we bedanken voor alle goede zorgen. Achter de schermen werkt Martin vooral aan het professioneel laten verlopen van de  communicatie. Dank Martin.

Dan ook nog onze dank aan Mirjam. Door omstandigheden heeft ze tijdelijk haar hulp aan de club moeten staken  maar ze heeft aangegeven dat ze ons  binnenkort  weer  zal komen helpen.

Dank ook aan de bestuursleden die vele uren spenderen aan het organiseren van de activiteiten van de club. Ank, Leny en Robbert hartelijk dank.

Beste leden, we zijn enthousiast om  dit jubileumjaar  bijzonder  te maken. Het succes zullen we meten aan Uw deelname aan de activiteiten. “Hoe meer zielen hoe meer vreugd” wordt vaak gezegd en dat geldt zeer zeker voor onze activiteiten.

Nogmaals... 

Een gezond en feestelijk 2022 toegewenst                                                                                                                                   

 

Nieuwjaars receptie

Om andere leden die je nog niet hebt gezien ook een goed en gezond 2022 toe te wensen houden we een nieuwjaarsreceptie. Een glaasje Cava, een hapje -misschien een bitterbal? Dit alles zondag 16 januari van 17:00 tot 18:00 uur bij bar restaurante Victoria, Carrer Alemania 5, 43892 Miami Playa.
 Zie ook Nieuwjaarsreceptie – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)
Kosten € 10,-- voor wat Cava en een hapje. Meerdere drankjes en/of hapjes zijn voor eigen rekening. Wil je er bij zijn, geef je dan op bij Leny via WhatsApp +34 680 62 92 68.

 

---

 

Koffieochtend

---

Onze vaste stek voor de koffieochtend in Mora Mar is wegens vakantie gesloten. Een echt alternatief hebben we nog niet voor donderdag 13 januari, maar in de buurt (de buren?) is vast wel wat open.

Houd de agenda op de website in de gaten ( Koffieochtend – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com) voor extra nieuws. 

 

---

 

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor 2022, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@nctarragona.com  

 

 

---