---

Beste leden,

De maand april dient zich aan. De eerste lentemaand komt met temperaturen die niet zouden misstaan in januari. In Nederland hebben sommigen de afgelopen week kunnen schaatsen op natuurijs, echter de Friese ijsmeesters konden er weer geen elfstedentocht van maken. Diegenen die in Spanje de zon zoeken, zullen nog even geduld moeten hebben.

In deze nieuwsbrief zult U een nieuw artikel kunnen lezen. Hieke, onze media en communicatie-expert die ons belangeloos helpt, gaat nu ook haar journalistieke gaven laten zien. Elke maand zal zij een lid van de Nederlandse Club Tarragona interviewen zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen. De geïnterviewde mag de volgende persoon aanwijzen, en mits  deze persoon mee wil doen, verschijnt zijn/haar interview in de volgende nieuwsbrief.

We willen graag beter met de leden gaan communiceren en we gaan WhatsApp gebruiken om  berichten te versturen. Alleen het bestuur zal berichten kunnen plaatsen in deze WhatsApp. We zullen ieders toestemming vragen voor we iemand toevoegen aan de NCT Whatsappgroep.

Het uitstapje in maart schijnt heel gezellig te zijn geweest. Helaas heb ik verstek moeten laten gaan maar ik heb begrepen dat zo’n 20 leden  interessante wetenswaardigheden vernomen hebben over het wel en wee van bijen en honing.
Over de lunch erna waren de meningen wat verdeeld.

April is de maand dat onze koning zijn verjaardag viert en wij vieren dat graag met hem mee.  Het bestuur is druk in de weer om een juiste locatie te vinden en om traditionele lekkernijen te bestellen. Verdere informatie zal spoedig gegeven worden. We gaan proberen er iets leuks van te maken. Bijgaand de tekst van het Wilhelmus, deze zal met Koningsdag en de WK voetballen in november best van pas kunnen komen!!!

Hebben jullie 12 juni al geblokkeerd in jullie agenda? Dan gaan we het 12,5jarige jubileum vieren. Locaties worden bezocht en beoordeeld, voorzieningen worden geïnspecteerd en een programma wordt besproken. Het is veelbelovend.

Ik zou in deze nieuwsbrief een tipje van de sluier oplichten: 

“wijn zal in al zijn facetten prominent aanwezig zijn”.

Meer in de volgende nieuwsbrief.

Het bestuur is naarstig op zoek naar een Secretaris (M/V). Het betreft een belangrijke en noodzakelijke functie binnen ons bestuur. Laat het ons weten als u geïntereseerd bent of als u iemand kent, lid of geen lid, die het bestuur wil komen versterken.

Beste leden, de Nederlandse Club Tarragona groeit. We zien regelmatig aanmeldingen van nieuwe leden. Daar zijn we erg blij mee. Mochten jullie Nederlandstalige kennissen of vrienden hebben die nog geen lid zijn, moedig ze aan om lid te worden.

                                                                                                                                              

Met een vriendelijke groet,

Peter den Boogert

---
---

 

Beste leden, 

Hoe goed ken jij andere clubleden eigenlijk?

Om elkaar beter te leren kennen, gaan vrijwilligers van de club in gesprek met een clublid. 

Het eerste clublid waar we op bezoek zijn gegaan is Martin Küpers. Hij is al zeker 10 jaar lid van de vereniging, verzorgt de NCT website en heeft net een kantoor geopend in Calafell. Een goed moment om bij hem even een kijkje in de keuken te nemen!

Benieuwd naar zijn verhaal?

Lees het hier                                                                             

---