---

Beste leden,

Waar ook ter wereld, waar maar een paar Nederlanders bij elkaar wonen, Koningsdag zal en moet gevierd worden. De nationale feestdag van Nederland.

Het Wilhelmus wordt dan ingezet en af en toe wordt een Nederlander geridderd.

Zo ook in de provincie Tarragona, waar onze Nederlandse Club Tarragona elk jaar Koningsdag viert.
Dit jaar gaan we dat doen op 26 April bij Restaurant Poc a Poc, Carrer de la Verge del Pilar 9 in Salou. En kijk op de agenda in onze website Koningsdag – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com).

Om 13h00 wordt iedereen verwacht om gezamenlijk op de goede gezondheid van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander te proosten.
Belangrijk  bij dit evenement, wederom waar ook ter wereld, zijn haringen en bitterballen en waar het mag Oranjebitter. Deze lekkernijen, alsmede poffertjes zijn ons  gegarandeerd door Poc a Poc.

Laat het Leny via Whatsapp (680 629 268) of mail (leny@nctarragona.com) weten als U komt, zodat niet teveel of te weinig ingekocht wordt. Er wordt een bijdrage van 10 euro gevraagd. Gelieve dit bedrag over te maken naar de bankrekening van de club onder vermelding van “Koningsdag" en graag ook uw naam, of dit in het restaurant contant te betalen bij de penningmeester.

Hieronder nogmaals het Wilhelmus:

 

Ik hoop U allen te mogen begroeten op 26 April 2022.

 

Met een vriendelijke groet,

Peter den Boogert

 

 

                                                                                                                                           

---