---

Beste leden,


Het Wilhelmus galmt nog na in mijn oren. Ik weet niet of het komt door het enthousiaste zingen van ongeveer 40 aanwezige leden of door de valse noten die her en der te horen waren.


Wat een leuke bijeenkomst was het. Uitbater Marcel had wel heel erg zijn best gedaan. Iedereen werd van drankjes voorzien en van lekkere hapjes. We zagen iedereen genieten van een haring en van nederlandse bittergarnituur, met als afsluiting poffertjes.


We mochten diverse nieuwe leden verwelkomen hetgeen we zeer fijn vinden.
Ank had weer voor hele leuke en soms bijzondere prijsjes gezorgd die gretig aftrek vonden bij de deelnemers aan de loterij. We zouden de loterij eigenlijk onder notarieel toezicht moeten houden, daar een tafel in het bijzonder wel erg veel geluk had. Gelukkig vonden deze deelnemers dit zelf ook en zij verzochten vele malen om het winnend lot door te draaien. Ook bijzonder was dat we toch iemand blij konden maken met een schitterende rode damestas. Het was lang onzeker of deze prijs er wel uit zou gaan.


We kunnen gerust stellen dat de maand april 2022 heel geslaagd is geweest, met een druk bezochte koffieochtend en het vieren van Zijne Majesteits verjaardag. Velen konden waarderen dat we Koningsdag een dag eerder vierden zodat men de werkelijke intocht in Maastricht op de Nederlandse televisie kon volgen.

We zijn er nog niet helemaal aan uit wat we in de maand mei gaan doen. Nadere berichten zullen spoedig volgen.

Waar we wel aan uit zijn is waar we het 12½-jarig jubileum gaan vieren. We hebben een mooie en zeer sfeervolle gelegenheid gevonden.
Ik zou in iedere nieuwsbrief een tipje van de sluier oplichten:

“De Lunch zal ter plaatse bereid worden met verse produkten, begeleid door prima wijnen”

Locatie: check,  Lunch: check, Meubilair: check
Als U al zeker weet dat U aanwezig zult zijn op 12 juni, geef dit dan alsjeblieft nu al aan Leny door.

We moeten veel organiseren en veel bestellen en dit is makkelijker als we weten met hoeveel leden we rekening moeten houden.
De kosten zullen ongeveer hetzelfde zijn als bij de jaarlijkse barbecue.
U hebt zondag de 12 Juni toch al in uw agenda genoteerd staan? Laten we er met alle leden een groots feest van maken.

Beste leden, het bestuur is druk in de weer om elke maand iets bijzonders of iets leuks te organiseren. Het wordt telkens moeilijker om met iets origineels te komen, dicht in de buurt en ook nog betaalbaar. U zou ons heel goed helpen door activiteiten voor te stellen.
Ook breng ik nogmaals onder uw aandacht dat we een secretaris zoeken die het bestuur van de club zal versterken. Veel werk is het niet en de leden zijn er dankbaar voor. Laat ons weten als U geïnteresseerd bent of als

U iemand kent die  een klein duwtje nodig heeft om zich hiervoor aan te melden.

 

Met een vriendelijke groet,

Peter den Boogert

 

 

                                                                                                                                           

---