---

Beste leden,

We worden met de dag enthousiaster over ons jubileumfeest 12 juni aanstaande.
We zijn met veel plezier gaan organiseren en jullie respons is overweldigend.
Tot op heden hebben 64 leden, genodigden en introducees toegezegd dat ze het feest willen meemaken en dat is bijna de helft van het aantal leden dat onze club telt!  Ook de Nederlandse Consul uit Barcelona en zijn echtgenote zullen deelnemen aan het feest.
Wilt U de feestelijke activiteiten rondom dit jubileum ook meemaken en heeft U zich nog niet aangemeld bij Leny (lenyvb46@gmail.com  of WhatsApp + 34 680 62 92) , doe dit dan snel. U zult dan met de al aangemelde leden historie gaan schrijven bij de Nederlandse Club Tarragona.

We hebben een verrassend programma georganiseerd. We zullen onder andere muziekinstrumenten horen die we niet elke dag horen en hun werking krijgen we uitgelegd.Twee andere activiteiten moeten nog bevestigd worden en als dat positief uitvalt dan gaan we met zijn allen wat beleven.

Nogmaals meld U zich aan.

Om dit feest te kunnen organiseren hebben we een beroep gedaan op sponsoren welke U onder deze nieuwsbrief vindt . We kunnen hun diensten en producten van harte aanbevelen. Zonder hun donatie hadden we deze locatie en deze lunch niet kunnen bekostigen en toch de ledenbijdrage laag houden.

Steun onze sponsoren

Beste leden, wellicht voorbarig maar we zijn naast het  organiseren van het jubileumfeest ook bezig met de andere activiteiten en deze een plaatsje op de kalender te geven.
Vergeet U niet de koffie-ochtend in La Mora op 9 juni. Mooi weer, ruime parkeerplaatsen en een heel gezellig Nederlands publiek. Laatste nieuwtjes, ook een paar roddels, maar ook wat leuke anekdotes die uitgewisseld kunnen gaan worden.

Voor juli willen we iets gaan organiseren in het zuiden van de provincie Tarragona. We zouden het enorm waarderen als we van jullie te horen zouden krijgen wat de moeite waard is om te bezoeken en waar lekker gegeten kan worden.

Voor september staat de traditionele BBQ op het programma, een ander hoogtepunt van de festiviteiten die het bestuur voor zijn leden organiseert. Datum en plaats zullen spoedig bekend worden gemaakt. Houd U de agenda op onze website in de gaten.
Oktober daar wordt nog over nagedacht.
November is de maand van de puzzelrit. Ideeën worden geboren en al lachend genoteerd.

Al met al staat het bestuur niet stil zoals U merkt. U hebt ons gekozen en we doen alles met veel plezier en altijd met in het achterhoofd: “zullen de leden dit leuk en prettig vinden?”
Hebt U suggesties of commentaren, dan horen we dat graag.

Als afsluiting willen we bestuurslid Ank de Groot-Smith heel veel sterkte toewensen en een spoedig herstel.

Met een vriendelijke groet

Peter den Boogert

 

---

Hoe kom je er:

Google Maps: 41.31511367927522, 1.3588016692121045 of 
8975+XG Vila-rodona.
Parkeren: 41.31276242870593, 1.358645004139556 of 8975+3J Vila-rodona. Op het plaatje hiernaast is de parkeerplaats aan de Carrer Marià Fortuny te vinden bij de P. Van hieruit is het 300 meter naar het klooster Sant Llorenç de Vila-rodona. Of kijk op de website NCT 12,5 jaar – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

Bij het klooster zijn er nauwelijks parkeerplaatsen en deze willen we reserveren voor noodgevallen (ambulance en brandweer).
Johan heeft zich bereid bevonden om mensen die slecht ter been zijn van de parkeerplaats naar het klooster te rijden.

 

---
---
---
---