---

Beste Leden, 

“Geniet van het Genieten” heeft ooit een wijs persoon geschreven en dat is precies wat ik nog doe na een succesvol feest rondom het 12 1/2-jarige jubileum.
Wat heb ik genoten bij het zien van zo veel leden die van de entourage en van het lekkere eten aan het genieten waren. Ook het samenzijn was bijzonder.

Het praatje vermout duurde iets te lang maar werd gecompenseerd door vier hele lekkere glaasjes.

De koks Xavi & Pau hebben hun best gedaan op een lekkere Paella en Fideuá, die gretig aftrek vonden. Ook de drankjes vonden hun weg naar dorstige kelen.

Bijzonder was dat de Honorair Consul Dhr. Dirk Kremer met zijn echtgenote deelnamen aan ons jubileumfeest. Attent was dat de consul het eerste bestuur bij zijn speech betrok. Zijn belofte om weer te komen bij het 15-jarige jubileum werd met plezier ontvangen.
Hartelijk dank voor de attentie in de vorm van schitterende droogbloemen voor oude en nieuwe bestuursleden.

Een speciale dank gaat uit naar de bestuursleden die wekenlang bezig zijn geweest om alles te organiseren. Een speciale dank gaat uit naar Martineke die onvermoeibaar meehielp om alles op rolletjes te laten verlopen, maar ook dank aan diegenen die meehielpen om alles weer op te ruimen. Een goed voorbeeld gaven de Honoraire Consul en zijn vrouw die hun tafel helemaal hebben opgeruimd. Hulde!

Dank aan onze sponsors die het feest mede mogelijk hebben gemaakt.

De zomer is in aantocht en dat hebben we al gemerkt met bovengemiddelde temperaturen in de maand Juni. Rest ons nog twee activiteiten voordat we met zomerreces gaan.

Donderdag de 14de koffie in La Mora. Kom op tijd dan kun je nog parkeren bij het restaurant. Ideale gelegenheid om na te praten over het jubileumfeest.

Vrijdag 22 Juli willen we het seizoen afsluiten met een aangeklede borrel in Torredembarra jachthaven, bij El Relax. Deze borrel begint om 18h00. Kosten per deelname is 10 Eur. Pp. Zie ook Aangeklede borrel – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

8 September koffie ochtend in La Mora

25 September jaarlijkse en traditionele BBQ. (Onder voorbehoud)

Beste leden, de zomervakantie is per definitie een tijd om gezellig met vrienden en/of familie door te brengen en plezierige activiteiten te ondernemen. Een tijd om lekker te eten, om plaatsen en evenementen te bezoeken en een glaasje te nuttigen op een leuke locatie. Dit alles lijkt veel op wat de Nederlandse Club Tarragona maandelijks voor haar leden organiseert. We kunnen dus gemakshalve zeggen dat we het hele jaar zomervakantie vieren!

Namens het bestuur van de club wens ik U een prettige en zonovergoten zomervakantie toe.
Houd U zich koel en gehydrateerd.

Let op de zon en voor hen die gaan reizen, een veilige reis gewenst.

Blijft U allen gezond en een hartelijke groet van,                                                                                   

---

Bericht van Ben.

Wie Ben precies is weten wij ook niet, maar hij heeft ons laten weten dat hij regelmatig op en neer rijdt met rozenstokken van Nederland naar Tarragona en weer terug. Op deze ritten kan hij vracht meenemen. Hij kan flink wat laden en zijn vrachtauto heeft een laadklep. Heb je iets te transporteren van hier naar Nederland, bel dan Ben: +34 611 70 88 72 en +31 630 39 60 11 of stuur hem een e-mail benz1959@gmail.com.
Mocht je van zijn diensten gebruik hebben gemaakt laat ons dan weten wat je ervaringen zijn geweest.

---
---