---

Beste leden,

Nu de zomer zijn einde nadert, hoor ik van velen dat het met de hoge temperaturen wel genoeg is geweest en dat de frisse nachten weer mogen komen. Anderen waaronder ik zelf, moeten niet denken aan herfstachtig weer met wind en regen. We krijgen de komende tijd in ieder geval nog mooi en warm weer. Een toepasselijke spreuk over het weer vond ik net op internet:

“Op de 5 de september wordt bewezen, wat voor weer het de hele maand zal wezen”.

Zonder te willen concurreren met de weermannen: het is vandaag 5 September en in Roda de Berà is het nu droog, het is warm en er waait een stevige wind.

Barbecue

September, de maand dat we weer beginnen met leuke dingen organiseren voor de Nederlandse Club Tarragona. Waar kunnen we beter mee beginnen dan met onze traditionele Barbecue. Bouke en Gea hebben weer hun tuin ter beschikking gesteld, waar we weer zeer dankbaar voor zijn.

De barbecue wordt gehouden op zondag 25 September 2022, aanvang om 13h00. De kosten hebben we iets moeten verhogen; leden betalen 25€. Introducees, die altijd welkom zijn, betalen 30 € en kinderen tot 15 jaar 12,50€.  
We zien uw bijdrage graag op de bankrekening van de club, te weten: IBAN ES ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder vermelding van BBQ 2022 en uw naam(en), of met gepast geld ter plaatse.

Zie Barbecue – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com) voor details en routebeschrijving.

Gezien het grote aantal dat vorig jaar heeft deelgenomen, is het belangrijk voor ons dat U zich zo snel mogelijk bij Leny van Beek aanmeldt (WhatsApp +34 680 62 92 68 of lenyvb46@gmail.com).  

Algemene Leden Vergadering

September is traditioneel ook de maand van de Algemene Leden Vergadering. We hebben echter besloten, en dit is ook bekrachtigd tijdens de ALV van 2021, dat het boekjaar gaat lopen van 1 januari tot 31 december. Om de financiën van de club te kunnen presenteren, zijn we genoodzaakt om de ALV over het boekjaar 2022 naar maart 2023 te schuiven en wel naar 18 maart 2023.

Koffieochtend

Donderdag 8 september is de eerste maandelijkse koffieochtend in La Mora. Een mooie gelegenheid om vakantieherinneringen te delen en iedereen te laten zien hoe mooi gebruind we zijn.

Oktober

De activiteit voor Oktober zijn we aan het organiseren en we zullen spoedig hierop terugkomen. Kijk ook regelmatig op onze webpagina www.nctarragona.com.

Puzzelrit

November brengt weer de gezellige NCT-puzzelrit. We zoeken vrijwilligers om de route uit te zetten. Voelt U zich geroepen en kunt U ons een handje helpen, dan horen we dat graag van U.

Vacature

Het bestuur is naarstig op zoek naar een lid dat ons wil assisteren met de secretariële werkzaamheden. Veel werk is het niet maar wel heel noodzakelijk en dankbaar. Wilt U ons een handje helpen of kent U iemand die eventueel kan helpen dan horen we dat graag van U.


Dames en heren, een club zoals de onze kan alleen bestaan door de inzet van zijn leden. Dit gebeurt vrijwillig en de compensatie die hier tegenover staat, is het plezier om met elkaar aan de activiteiten deel te nemen. Het bestuur doet dit graag en met veel inzet, maar kunnen niet al het werk aan dat nodig is. Dus als u zich aangesproken voelt, meld het ons aub.

 

Met een vriendelijke groet,

Peter den Boogert

---
---