---

 Beste Leden,

Een van de jaarlijkse hoogtepunten van de Nederlandse Club Tarragona is wat mij betreft de barbecue in de maand september. Nog maar een paar nachtjes slapen…

Boodschappenlijsten worden gemaakt, de logistiek om alles bij Bouke en Gea in Falset te krijgen wordt georganiseerd en voorbereidingen voor een ordentelijke en nette aankleding van hun terrein worden getroffen. Kortom vele activiteiten worden ondernomen om alles zo gezellig mogelijk te maken voor onze leden.

Wat we niet kunnen garanderen is het weer en eventuele beperkingen door lokale verordeningen.

Om met het eerste te beginnen, de weersvoorspelling voor het weekend van 24 en 25 september is niet best.  Er wordt heel veel regen verwacht. Nou hoor ik bijna iedereen zeggen dat het maar voorspellingen zijn en deze zeker niet accuraat zijn. Toch houden wij dit als bestuur nauwlettend in de gaten. We hebben een royale partytent die we kunnen opzetten in geval van…

Het tweede punt is een lokale verordening die open vuur verbiedt in het grondgebied rond Falset in verband met brandgevaar. Gebruikelijk in de droge zomermaanden maar tot op vandaag is deze nog niet ingetrokken door de lokale brandweer en gemeentelijke bestuurders. We zijn met de brandweer in gesprek en zullen maatregelen treffen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Op donderdag 22 september zal door het bestuur een beslissing genomen worden of de bbq al dan niet doorgaat. In verband met het kopen van vlees en drank, moeten we een deadline opzetten. U wordt op de hoogte gehouden.

• U wordt dringend verzocht om voor donderdag 22 september uw deelname door te geven aan Leny van Beek (WhatsApp +34 680629268 of lenyvb46@gmail.com). Opgave na 22 september kunnen we wellicht niet meer aannemen in verband met alle inkopen. Wees er snel bij!


 

Met een vriendelijke groet,

Peter den Boogert

---
---