---

Beste Leden,

Waar we bang voor waren, blijkt inderdaad te gaan gebeuren. Regen zal roet in het eten gooien van ons jaarlijks BBQ feestje.

De weersberichten voorspellen meer dan 90% kans op regen en in Falset verwacht men 25 liter per vierkante meter in 24 uur. Voor zaterdag 24 september is de voorspelling nog slechter en is er kans op onweer! Helaas….

Na ruggespraak met Bouke en Gea, die hun finca ter beschikking stellen, kan ik u melden dat we welkom zijn op zondag 2 oktober om 13h00 voor onze traditionele "September BBQ". Oprechte dank aan de gastheer en -vrouw voor de mogelijkheid om het uit te stellen

Wilt U aub uw deelname doorgeven aan Leny van Beek (WhatsApp +34 680629268 of lenyvb46@gmail.com). Opgave na 29 september kunnen we wellicht niet aannemen in verband met alle inkopen. Laat Leny aub weten of u komt of dat u uw eerdere aanmelding moet intrekken.

Nogmaals, de kosten hebben we iets moeten verhogen zoals eerder gemeld; leden betalen 25€, introducees (altijd welkom!) betalen 30€ en kinderen tot 15 jaar 12,50€ We zien uw bijdrage graag tegemoet op de bankrekening van de club, te weten: IBAN ES ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder vermelding van BBQ 2022 en uw naam(en). Hebt U inmiddels al betaald maar kunt u ivm met de nieuwe datum niet van de partij kunt zijn, laat het aub aan onze penningmeester weten. Uw bijdrage zal dan teruggestort worden.

Rest me nog te melden dat U uw eigen bestek en bord mee moet brengen, of eet met houten bestek van een papieren bordje. Hebt U een stoel waar U aan gehecht bent en beter zit dan de stoelen van de NCT, breng die dan ook mee,

Beste leden, helaas hebben we de datum moeten omgooien. We beseffen dat het heel knus, broederlijk en gezellig zou zijn om onder een paraplu of party tent van lekker gegrilde lekkernijen te genieten maar dat is toch niet wat we in Spanje zoeken. Wij als bestuur doen alles om de sfeer prettig te houden en zorgen dus voor een comfortabel samenzijn.

 

Met een vriendelijke groet,

Peter den Boogert

 

Oh ja, hoe kom je er? 

zie Barbecue – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)

---
---