Header

Nieuwsbrief Januari 2015

---

Voorwoord

Deze nieuwsbrief is anders dan anders. 

In eerste instantie wenst het bestuur van de NCT u een Gezond, Gelukkig, Gezellig en een Liefdevol 2015. Met hoofdletters, jawel! Want dat is toch wat de mens elkaar altijd zou moeten gunnen en met elkaar zou moeten delen. Laten wij, als lid van de NCT, daar een goed voorbeeld van blijven geven aan de wereld want binnen onze club heerst gelukkig een enorme saamhorigheid waar menig medemens nog een puntje aan kan zuigen.

Anders dan anders, waarom? Omdat deze nieuwsbrief helaas niet van de hand van onze vertrouwde voorzitter, Bart, komt. Hij heeft laten weten dat hij tijdens een wandeling met Flup is gevallen in die ´sneeuwrommel´ (schrijft Bart letterlijk zelf). Daardoor heeft hij een gescheurde pees aan z´n bovenarm / schouder opgelopen en moet in Nederland geopereerd worden. Geen pretje  dus. Ondanks alles vertrouwen zij erop om op 11 januari er gewoon bij te kunnen zijn. 

Namens alle leden, wensen wij Bart (ook Willemien en Flup) heel veel sterkte de komende tijd en hopelijk tot ziens in Spanje, bij de Nieuwjaarsborrel.

---

Terugblik op December

De gezelligste maand van het jaar is weer voorbij. En heel gezellig was hij bij de NCT!

---

Sinterklaasfeest

Sinterklaas en zijn pieterbazen hebben de kindertjes van de NCT weer een jaar verblijd met hun bezoek en veel cadeau´s! 

Zie meer foto´s en info hier

---

Kerstlunch

De traditionele kerstlunch van de NCT was weer een geweldig succes!

Zie meer foto´s en info hier

---

De Nieuwjaarsborrel

Deze wordt gehouden op Zondag 11 Januari in Cafetería el Mirador. Meer informatie, klik hier

---

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

---

Lustrum NCT

Ik wil u vast wijzen op het volgende: de NCTarragona is opgericht in maart 2010 en, ja u raadt het al, in maart 2015 valt het eerste lustrum.

Dat vieren we op 15 maart 2015 met eten, (o.a. calçotada) drinken, en muziek. Streep die dag vast aan in uw agenda, en voor degenen die dan weer voor een periode naar hun huis in Spanje komen, regel de tickets vast. Nadere informatie vindt u t.z.t. op de site, op Facebook en in de Nieuwsbrief.

---

Hieronder ruimte voor SPONSORING.  Wilt u hier ook staan? voor info: info@www.nederlandseclubtarragona.com

---