---

Beste Leden,

Wat een interessant persoon is de musicus Pau Casals.  Ik heb een indrukwekkend beeld van hem gekregen tijdens het bezoek aan het gerenoveerde museum in Sant Salvador, Calafell.

17 leden van onze vereniging hebben kennis kunnen nemen van zijn vooral humanitaire activiteiten en van zijn ongeëvenaarde muzikale talent. De lunch na het bezoek is bij iedereen goed in de smaak gevallen en we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde activiteit die het bestuur van de Nederlandse Club Tarragona georganiseerd heeft. 

“Ladies and Gentlemen, start your engines” 

Dit is een veel gehoorde kreet bij de aanvang van een professionele autorally. Ik maak graag gebruik van deze kreet om onze traditionele NCT-autorally en puzzelrit aan te kondigen.

Op Zaterdag 26 November zullen we het startschot geven van de 12de editie alweer van deze puzzelrit. De hoofdprijs is een mooie wisselbeker waarop de namen van de winnaars vereeuwigd zijn. 

Martieneke en Robbert hebben zich aangemeld om de route te schrijven en deze enkele malen te rijden om er zeker van te zijn dat alles klopt. Hulde aan het echtpaar Faber.

Het begin en het einde zal ergens zijn tussen Reus en Miami Platja, maar waar precies is nu nog niet bekend. Heeft u suggesties voor een goede plek om te starten met een lekker kopje koffie en een aantrekkelijk restaurant waar we kunnen eindigen, laat ons dat dan weten.

Verdere informatie: waar, hoe laat en wat het kost, zal spoedig volgen in een volgende nieuwsbrief. Mocht u zich nu al op willen geven, laat het dan aan Leny van Beek (WhatsApp +34 680 62 92 68 of lenyvb46@gmail.com) weten. Wij zouden ook graag willen weten met wie u in de auto (mee) zult rijden of dat u graag met iemand meerijdt.

Donderdag 10 November is de maandelijkse koffieochtend in La Mora, zie Koffieochtend – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com). We zouden het fijn vinden U daar te begroeten. Mooie gelegenheid om de laatste nieuwtjes te vernemen en zoals gewoonlijk zal Ank haar uiterste best doen om iets lekkers bij de koffie te verzorgen. Komt U allen...

Wat we ook al aan het organiseren zijn is onze jaarlijkse Kerst Lunch. Deze zal gehouden worden op 22 December 2022 en we zijn vele restaurants aan het beoordelen zodat we een mooi menu aan kunnen bieden. Houd U de agenda op onze website nauwlettend in de gaten. In de nieuwsbrief van December zullen verdere details gegeven worden.

 

Met een vriendelijke groet

Peter den Boogert. 

---
---