Puzzelrit nieuws II

De route nog een keer gereden en de laatste puntjes op de i gezet. Tussen start en finish iets meer dn 50 kilometer en ook zo’n 50 passen lopen, als je niet verkeerd rijdt en niet te veel heen en weer drentelt.
Volgende week is het niet zo prachtig zonnig als vandaag, maar volgens de weersverwachting zullen we de zon wel zien. Laten we niet vergeten dat het nu toch wel het najaar is.
We beginnen bij Restaurante Brasería Baix Camp, Carrer del Cavet de Barenys s/n in Cambrils. Zie Puzzelrit – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)
We verzamelen daar rond een uur of 11:00 en nemen een kopje koffie, krijgen de route uitgereikt en starten daarna.

Het menu is nu ook bekend: simpel, maar goed en het staat hieronder. 

Geef je keuze svp zo snel mogelijk door aan Leny van Beek (WhatsApp +34 680629268 of lenyvb46@gmail.com). We nemen aan dat als je je menukeuze opgeeft je ook meedoet aan de puzzelrit. Zoals in het vorige ‘Puzzelrit nieuws’ gemeld kan je ook meedoen zonder mee te eten.  

De kosten voor deelname bedragen € 28,-- (niet-leden € 5,-- extra) en voor hen die alleen de puzzelrit willen doen rekenen we € 5,--.

Betalingen graag op de bankrekening van de club, te weten:  ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder vermelding van Puzzelrit 2022 en heel graag ook uw naam(en), of met gepast geld ter plaatse -ik heb vaak geen wisselgeld.  

Tot zaterdag de 26ste november 2022.

De puzzelaars

---
---