Header
---

Beste Leden, 

Het is de vooravond van Kerstmis met voor iedereen een ander sentiment. Het mooie en het bijzondere van het kerstfeest is dat het herinneringen oproept, prettige maar ook emotionele. Wij van het bestuur van de Nederlandse Club Tarragona wensen alle leden een fijne en warme Kerst toe.

Vergeet U niet om U bij Leny (WhatsApp 680 62 92 68 of lenyvb46@gmail.com) aan te melden voor onze Kerstlunch, donderdag de 22ste december. Ank en Leny hebben een leuke attentie gemaakt voor de deelnemers en het menu (zie https://www.nctarragona.com/event/kerstlunch-4/) ziet er goed uit.

Houd U ook 12 Januari vrij voor onze traditionele Nieuwjaarsreceptie. Zie https://www.nctarragona.com/event/nieuwjaarsborrel-3/.

In de afgelopen twee weken zijn er twee voorvallen geweest die me aan het denken hebben gezet en een rectificatie behoeven.
We moeten wat betreft de winnaars van de puzzelrit het volgende rechtzetten. Lid Gertie heeft ons er terecht op gewezen dat zij de auto bestuurde en dat Gert-Jan en Desiree de navigators waren. Er zijn dus drie terechte winnaars. Gertie heeft ons ook gemeld dat zij al plannen aan het maken is voor de Puzzelrit van 2023.

Vorige week is Henk van Tergouw een gewaardeerd lid, na een lang ziekbed overleden. Ik heb hiervan geen melding gemaakt in de nieuwsbrief van December. Een enkeling heeft gemeend dat hij zijn ongenoegen hierover op sociale media moest delen.
Een ander heeft ons een prettige email geschreven dat we het eigenlijk hadden moeten melden.
Sinds mijn aantreden als voorzitter en ik elke maand minimaal een nieuwsbrief schrijf, heb ik nooit melding gemaakt van het overlijden van een lid. Daar is tot nu toe ook nooit een aanmerking over gemaakt. Er blijkt hier toch een behoefte aan te zijn. We gaan in het bestuur bekijken hoe we dit met respect kunnen gaan melden.

Dames en Heren, binnen het bestuur zijn we van mening dat de Nederlandse Club Tarragona een gezelligheidsclub is voor Nederlandstaligen in de provincie Tarragona. Het organiseren van samenkomsten en gezamenlijke maaltijden is wat ons kenmerkt en wat de meeste leden weten te waarderen. Dat vinden we in het bestuur fijn en prettig om te doen.

U kunt ons daarbij helpen We staan volledig open voor uw aanmerkingen en voor uw voorstellen.

Dit is de laatste nieuwsbrief van de NCT in het jaar 2022. We kunnen wel stellen dat het een bijzonder jaar is geweest.

Namens het bestuur van de Nederlandse Club Tarragona wens ik U en Uw dierbaren een heel prettig en warm kerstfeest toe .
Dat 2023 U voorspoed en gezondheid mag brengen.

Het gaat U goed.

---
---