Beste Leden,

We mogen toch wel zeggen dat het een hele leuke, lekkere en gezellige Calçotada was. Ik heb werkelijk genoten van de gezelligheid, van onze speciale gasten en bovenal van de vele leden die present waren. Ook de locatie was erg prettig.

Zowel de ambassadeur dhr. Nieuwenkamp als de consul dhr. Kremer hebben het heel leuk gevonden om met jullie kennis te maken en om van de calçots te genieten. Dit laatste was voor de ambassadeur een hele nieuwe culinaire ontdekking. In zijn slotwoordje meldde de ambassadeur, als een grappige noot, dat hij nooit meer terug zou komen. Een lid dat twee deserts op heeft, drinken uit elkaars glazen en uw voorzitter die geen orde kon houden waren zijn beweegredenen. Een kasoverschot ervaarde de ambassadeur als positief. Voor wat betreft orde houden, ik zal voortaan beter mijn best doen!!!

U heeft toch 18 maart in Uw agenda staan? Dan houden we onze Algemene Leden Vergadering bij Restaurant Poc a Poc in Salou, gevolgd door een lunch. De vergadering begint om 12:00 uur en de lunch ongeveer anderhalf uur later. Bij de lunch zult U de keus hebben tussen een kaasfondue (a), stoofvlees (b) of varkenshaasje (c), een zalm filet (d) of zeebaars filet (e). De kosten hebben we op 18 € per persoon kunnen houden. Helaas zijn introducees bij de vergadering niet welkom, echter wel bij de lunch. Zij betalen 23€ per persoon. Het bedrag graag overmaken naar onze penningmeester, bankrekening ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber en graag met vermelding van uw naam(en) en ALV, of met gepast geld betalen voor aanvang van de ALV.
Graag zien we uw aanmelding en menukeuze gemeld bij Leny van Beek, lenyvb46@gmail.com  of per WhatsApp/ belletje naar +34 680 629 268. 

Tijdens de ALV willen we U het huishoudboekje van de club voorleggen welk een tijdsspanne heeft van 27 maanden. Ook bespreken we de activiteiten die we georganiseerd hebben en welke we nog willen gaan doen. Er is de herverkiezing van het bestuur en de voordracht van Maria Ochoa van Dalen als secretaris. Er wordt een enquête onder de leden gehouden en dan is er de rondvraag. De agenda zal nog woorden opgestuurd.

Mocht U verhinderd zijn bij de ALV, maar heeft U een vraag of aanmerking, stel deze dan schriftelijk via mijn emailadres: peter@nctarragona.com . Dan komt het zeker ter sprake tijdens de vergadering.

We willen op 27 April de verjaardag van onze Koning gaan vieren. We zoeken naar een passende locatie en naar passende Nederlandse borrelhapjes. U komt toch ook? We kondigen dit vroeg aan zodat U het Wilhelmus alvast kunt oefenen.

Onze activiteit voor mei zijn we nog aan het zoeken. Graag zouden we jullie een boottocht over de Ebro willen aanbieden.  De kosten hiervan zijn echter hoog en we zoeken naar leuke alternatieven. We zullen het jullie spoedig laten weten.

Donderdag 9 Maart is er onze koffieochtend bij La Mora, het vertrouwde adres.

Dames en heren, gezien de reacties die we krijgen mogen we aannemen dat onze leden de activiteiten leuk en gezellig vinden.  Uw aanmerkingen tijdens de activiteiten nemen we ter harte. We zouden ze echter graag schriftelijk willen hebben zodat we ze niet vergeten. Schroom niet en laat ons weten wat er leeft en wat Uw wensen zijn. Daar zijn we U als bestuur dankbaar voor.

Met een vriendelijke groet,

Peter den Boogert

---
---