Beste leden,

Door het jaar heen proberen we altijd leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Ik persoonlijk kijk er altijd naar uit om samen met U iets leuks te ontdekken, iets te vieren en een hapje en drankje met jullie te delen.
Waar ik nu erg naar uitkijk is de Algemene Leden Vergadering (ALV) aanstaande zaterdag 18 maart, aanvang 12:00 uur. De combinatie van het evalueren van de activiteiten van het bestuur en een gezellige lunch spreekt me erg aan.

De Algemene Leden Vergadering is bij uitstek geschikt om alle vragen en opmerkingen aan te horen om daarmee later rekening te houden. Tevens kunnen we jullie voorleggen wat we willen gaan doen. Belangrijk is ook echter dat we verantwoording afleggen over ons huishoudboekje, wat we met jullie contributie zoal hebben gedaan.
Daarom is het zo belangrijk dat alle leden naar deze ALV komen, we willen horen wat er leeft onder de leden. U komt toch ook? Ik kijk er naar uit om jullie te verwelkomen.

De agenda van de ALV ziet er als volgt uit:

1.            Opening door de voorzitter
2.            Notulen ALV 2021 ter goedkeuring
3.            In Memoriam
4.            Activiteiten 2021/ 2022/ Activiteiten gepland 2023
5.            Financieel jaarverslag
6.            Enquête NCT
7.            (Her)benoeming en aftreden Bestuursleden.
8.            Rondvraag

Het menu voor de lunch is:

a)      Kaasfondue
b)     Stoofvlees
c)      Varkenshaasje
d)     Zalmfilet
e)     Zeebaarsfilet

Het nagerecht wordt ter plaatse bekend gemaakt. Uiteraard is wijn en bier inbegrepen bij het menu. Alle andere drankjes zijn voor eigen rekening. De kosten voor leden bedraagt 18€ pp. Introducees betalen 5€ meer, maar zijn alleen welkom bij de lunch zo tegen 13:30.
Geef U op bij Leny van beek (lenyvb46@gmail.com  of per WhatsApp/ belletje naar +34 680 629 268) en meld ook wat Uw menukeuze is. 
U kunt betalen met gepast geld bij de ingang, maar beter nog op de bankrekening van de club   ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder uitdrukkelijke vermelding van uw naam(namen) en activiteit ALV.

Beste leden, ik kan niet voldoende aangeven hoe belangrijk de ALV is. Ik zie U graag komen as Zaterdag 18 maart om 12 uur bij Restaurant Poc a Poc aan de Carrer de la Verge Pilar 9 in Salou.

Met een vriendelijke groet,

Peter den Boogert

---
---